PDA

Zobacz pełną wersję : Witam z warszawskiego Ursusa :)

lindka
02-11-2014, 15:14
Witajcie,
jako świeżynka w temacie przedstawiam się i ja :)
Świeżynka w temacie chustonoszenia i macierzyństwa, choć w tym drugim za parę dni stuknie mi już 4 tygodniowy staż... :) Tak więc jestem mamą niespełna miesięcznej Laury, żoną Adama, współposiadaczką 3 kotów :), człowiekiem robiącym zdjęcia (wciąż uczącym się fotografii), psychologiem dziecięcym krótko po studiach i mam nadzieję, niedługo doświadczoną i pewną siebie chustomamą... W tej materii na razie raczkuję i bardzo nie chcę zrobić swej latorośli krzywdy (choć latorośl nad wyraz cierpliwie znosi moje próby motania jej). Odbyliśmy już co prawda godzinną konsultację z chustowania ale to wciąż mało, trzeba ćwiczyć, motać, motać i ćwiczyć...
...i na wsparcie w tym ćwiczeniu oraz konstruktywną krytykę plus radę liczę tutaj najbardziej :)
A przy okazji chętnie poznam chustomamy z najbliższych okolic - Ursus, Włochy - jest tu ktoś? :)
Pozdrawiam ciepło!
Linda

Ire
02-11-2014, 20:21
Jestem- z Ursusa z okolic Dzieci Warszawy/Ryżowej. jak najbardziej chętna do spotkań. Moja pierwsza latorośl już ma 3 latka więc chwilowo nie motam, ale przy drugim na pewno będę :)
Witaj więc i jeśli chcesz się spotkać - pisz na PW :)

jul
02-11-2014, 20:51
witaj!
ja nie z Ursusa, ale często bywam, bo dzieci w Ursusie chodzą do przedszkola :)
Niech Ci się dobrze nosi :)

czyżyk
06-11-2014, 12:39
Cześć! Na pewno krzywdy swojemu maleństwu nie zrobisz, a jeśli będziesz często wiązać to już niedługo sama będziesz mogła udzielać rad :)

anmawe
10-11-2014, 20:04
Cześć :) A ja polecam spotkania chustowe. Info na FB w grupie Chusty Warszawa. Widujemy się zazwyczaj co tydzień, w różnych miejscach i dzielnicach. Dziewczyny z miłą chęcią pomogą w wiązaniach :)