Celebrinfea
14-10-2014, 07:27
Cześć dziewczyny, razem z córą (5mies) odkrywamy od jakiegoś czasu świat wielorazówek, świat chust jeszcze przed nami ;) Właśviwie od początku wiedzieliśmy, że będziemy wielo używać zobaczyliśmy kilka filmów i zdecydowaliśmy się na kieszonki. A ponadto szwagierka już kolejne dziecko pieluchuje wielo więc stanowi dla nas mega inspirację :) (plus udostępnia nam rózne modele)
Ponieważ mała jest wcześniakiem musieliśmy poczekać na przyrost masy ale od jakichś 3,5/4 kilogramów lecimy na wielorazówkach. Mamy zawsze awaryjne pampersy ale używam ich już coraz mniej. Tylko noce stanowią dla mnie jeszcze zagwostkę ale to opanujemy :)
To chyba tyle, idę podczytywać i nadganiać wiedzę bo strasznie późno Was znalazłam.
Ponieważ mała jest wcześniakiem musieliśmy poczekać na przyrost masy ale od jakichś 3,5/4 kilogramów lecimy na wielorazówkach. Mamy zawsze awaryjne pampersy ale używam ich już coraz mniej. Tylko noce stanowią dla mnie jeszcze zagwostkę ale to opanujemy :)
To chyba tyle, idę podczytywać i nadganiać wiedzę bo strasznie późno Was znalazłam.