Zobacz pełną wersję : Nawa wegierka wsrod was :)
Witam wszystkich,
zaczynalam obserwowac tego forumu od jakiegos czasu i w koncu zarejestrowalam sie.
jestem mama 5m Rozy i chusty uzywam od 2tyg jej zycia.
tak naprawde jestem Wegierka i po polsku sie nauczylam tu w Polsce bo mam meza z Krakowa.
mam nadzieje ze bede czytac duzo przydatnych rzeczy o chustowaniu bo ja i moja corka to uwielbiamy.
agi
Luthienna
23-09-2014, 20:19
witaj :)
Bardzo podoba mi się język węgierski :)
Witaj! :welcome:
Przejedzalismy przez Wegry latem pare lat temu bedac na wakacjach. :)
Budapeszt bardzo mi sie podobal. Jest przepieknym miastem.
Budapest jest duzym i pieknym miastem i w sumie nie daleko od Krakowa. Duzo tam jezdzimy ale z mala jeszcze nie bylismy w Budapescie ale pewnie pojedziemy niedlugo zeby mogla zobaczyc skad pochodzi polole jej serca :)
Witaj
Węgierski to dla mnie masakryczny język. Strasznie dlugie macie wyrazy :duh: zanim coś przeczytam jadac samochodem to juz jestem kilkaset metrów dalej ;)
Hej, hej :)
Czuj się tu jak najlepiej.
Witam serdecznie na forum :)
Wakacje na Wegrzech wspominam bardzo milo- uroczy kraj.
Üdvözöljük!
(dobrze napisałam???)
Üdvözöljük!
(dobrze napisałam???)
bardzo dobrze :)
dziekuje wam za powitanie
Cześć, cieszę się że dołączyłaś :) Jak trafiłaś na forum?
Piękne imię! Mam do niego sentyment bo moja siostra ma na drugie Rozalia i wszyscy tak do niej mowimy:)
Witajcie na forum !
tapatalk zjadl polskie litery a autokorektor pozmienial niektore wyrazy bez wiedzy i zgody autorki
Cześć, cieszę się że dołączyłaś :) Jak trafiłaś na forum?
hello,
znalazlam go szukajac info o chustowaniu na goole.
Czesc, niezle piszesz po polsku. Ile czssu zajelo ci osiagniecie tskiego poziomu?
witaj :-)
Na szybcika z telefonu :-).
Czesc, niezle piszesz po polsku. Ile czssu zajelo ci osiagniecie tskiego poziomu?
Zajelo mi to jakies 6-7lat.
uczylam sie na polonistica jeszcze na wegrzech a potem znalazlam meza w krk i teraz tu mieszkamy razem w krk.
Podobno polski uchodzi za jeden z najtrudniejszych jezykow swiata:)
Podobno polski uchodzi za jeden z najtrudniejszych jezykow swiata:)
Potwierdzam :)
Madzia :)
24-09-2014, 20:06
Witaj i gratuluję takiej znajomości języka:-)
julianka.
24-09-2014, 20:23
Witaj
Z Krakowa powiadasz :-) Zatem koniecznie musisz wpaść na jakieś chustowe spotkanie ;-)
wysłane z taptalka
Witaj
Z Krakowa powiadasz :-) Zatem koniecznie musisz wpaść na jakieś chustowe spotkanie ;-)
wysłane z taptalka
Ohhh, super by bylo. Nie wiem co to za taptalk, ale moge ci proszic o wyswanie szczegowol na priw.mail bo chetnie bym poszla na takie spotkanie :)
julianka.
26-09-2014, 21:49
Tym taptalkiem to się nie przejmuj, to automat tak podpisuje kiedy piszę z komórki.
Jeśli jakieś spotkanie będzie się szykować, dam znać ;-) Pozdrawienia
wysłane z taptalka