PDA

Zobacz pełną wersję : Hej z Warszawy

sugar_kane
03-09-2014, 12:08
Cześć całemu forum :hey:
Zarejestrowałam się, by dokształcić się w temacie chust i w niedługim czasie kupić swoją pierwszą własną osobistą (no, tak na 50% osobistą ) Jestem jeszcze w ciąży(debiut), ale zaraz zapewne nie będę miała tyle wolnego czasu na buszowanie po internetach, więc postanowiłam ogarnąć temat wcześniej.
Odkąd pierwszy raz zobaczyłam dziewczynę z chustą wymarzyłam sobie "ze ja też tak bede"
Mieszkam blisko parku Bródnowskiego.

HoliPoli
03-09-2014, 12:09
witaj!
(i istotnie czytaj jak najwięcej póki chuścioch w brzuchu ;))

Granatu
03-09-2014, 12:16
Hej! Niedawno pojawiały się na forum dziewczyny z Twoich okolic. Będziesz miała chustowe towarzystwo :)

spinek
04-09-2014, 21:59
jak ja Ci zazdroszczę, chętnie sama cofnęłabym się do czasów "tuż przed narodzinami" by przeżyć wszystko jeszcze raz. Cudowny czas przed Tobą! witaj!:)

sugar_kane
06-09-2014, 11:24
im bliżej do wielkiego momentu tym większego mam cykora, ale skoro mówicie, że będzie cudowny czas..;) Forum czytam, zastanawiam się czy nie pomęczyć jakąś tutejszą Chustową żeby mi pokazała co i jak na żywo.

kornflejka
06-09-2014, 11:32
im bliżej do wielkiego momentu tym większego mam cykora, ale skoro mówicie, że będzie cudowny czas..;) Forum czytam, zastanawiam się czy nie pomęczyć jakąś tutejszą Chustową żeby mi pokazała co i jak na żywo.
Dobry pomysł! :) :thumbs up:

magnus
06-09-2014, 12:11
Cześć i czołem! :)

mantra
06-09-2014, 12:36
Hej, ja tutaj w tym samym celu :) Też pierwsza pociecha w drodze, pozdrawiam Cię ciepło!

owieczka33
06-09-2014, 17:28
Hej, ja tutaj w tym samym celu :) Też pierwsza pociecha w drodze, pozdrawiam Cię ciepło!

Cześć całemu forum :hey:
Zarejestrowałam się, by dokształcić się w temacie chust i w niedługim czasie kupić swoją pierwszą własną osobistą (no, tak na 50% osobistą ) Jestem jeszcze w ciąży(debiut), ale zaraz zapewne nie będę miała tyle wolnego czasu na buszowanie po internetach, więc postanowiłam ogarnąć temat wcześniej.
Odkąd pierwszy raz zobaczyłam dziewczynę z chustą wymarzyłam sobie "ze ja też tak bede"
Mieszkam blisko parku Bródnowskiego.
Witam! Dwie Warszawianki!
:)
Czytajcie na spokojnie póki macie na to czas;-)
Sugar_cane, spotkanie na naukę wiązania to świetny pomysł jednak poczekaj aż będziesz tulic malucha w ramionach by mieć kogo motac:)

Pat
06-09-2014, 23:03
Witaj :)

bere
09-09-2014, 20:21
hej! Ale Wam zazdroszczę!
Poród był najpiękniejszą chwilą w moim życiu :)

anmawe
04-10-2014, 02:15
Pozdrawiam z Warszawy :) I przy okazji zapraszam na Fb do grupy Chusty Warszawa. Może się kiedyś zobaczymy na jednym ze spotkań. A na razie szczęśliwego rozwiązania :)