Zobacz pełną wersję : Gdynia wita :)
z małym poślizgiem, bo zaglądam tu już od hoho.. 4 lat, WITAM SERDECZNIE!
jestem Monika, mieszkam w Gdyni na Sokółce, mam dwójkę wspaniałych dzieci - czterolatkę Julę i czteromiesięczniaka Marusia. No i już to wiem - dwoje dzieci to za mało! :D
Do świata chust i tu na forum trafiłam przez kochaną alionę.
Idę nastawić małosolne ogóraski,
a wszystkie chustoświrki pozdrawiam serdecznie!
kornflejka
29-08-2014, 15:36
Witaj :hey:
annagdynia
01-09-2014, 11:29
hej :)
ja z Gdyni, już nie noszę ale z sentymentem patrzę na wszystkie mamy w chustach czy nosidłach
dziś w przedszkolu spotkałam takie aż dwie :)
Mikalina
01-09-2014, 11:35
Ja pisze z Gda, ale Gdynia to moje miasto ;). Witaj ;)
cześć dziewczyny!
wooow! dwie chustomamy w przedszkolu! ale super :)
ja jak widzę mamę w chuście to mam od razu chęć biec do niej i witać się, chustę pomacać, wiązaniu się przyjrzeć :D
Witaj :) z sentymentem ogromnym wspominam Sokółke. Gdy tam mieszkałam tez nosilam, a teraz noszę pod Gdynia, a na Sokółke jeżdżę do fryzjera, bo moja fryzjerka tam pracuje :)
Też pozdrawiam z Gdyni, jestem mamą 3 miesięcznego maluszka i dopiero będziemy zaczynać przygodę z chustowaniem, chociaż znając moje lenistwo pewnie skończy się tylko na nosidełku.
hallo, witam, jam z Witomina i niedługo będziemy pewnie więcej chusty używać, bo na razie dla 4-latka i 2-latka tylko podczas wyjazdów nosidło wyciągamy.
Cześć! ja na witominie 25 lat mieszkałam :) bardzo lubię tą dzielnicę:) super, że będziesz miała nowego chuścioszka!
Krysiak, co masz za fryzjerke? Bo szukam kogos dobrego w okolicy. Jesyem z Wiczlina :-)
Studio Look na Staniszewskiego, p. Kamila. Wierna jej jestem juz piąty rok :)
haha! mieszkam w tym bloku,gdzie Look jest :) strzyżemy się tam całą rodzinką
To się swojsko zrobilo ;)
śmiesznie:) taki mały ten świat :)