PDA

Zobacz pełną wersję : jaką kieszonkę wybrać?

tamyk
29-07-2014, 11:33
Dziewczyny potrzebuję rady :) Jak wybierałam pieluchy dla Idy to było tego dużo mniej a teraz przyznaję nie mam czasu analizować takiej mnogości pieluch :D Mam w domu bumgeniusy i byłam z nich super zadowolona przy Idzie, mniej przy Jasiu (przesikiwał górą). Wolę pieluchy na rzepy niż napy, ale nie upieram się. Miałam jeszcze wonderoosy, ale dla mnie były grubaśne. Co mi polecicie, szczególnie dziewczyn szyjących z forum? Felek ma dopiero 3 miesiące ale już prawie 8kg więc wolałabym coś większego :) Czy są pieluchy sprawdzające się lepiej u chłopców?

ewaibartek
29-07-2014, 12:37
wg mnie wszystkie pieluchy naszych szyjacych maja podobny kształt
w mojego chłopaka lepiej sprawdzały sie z przeszyciami przy nóżkach, u córki bez różnicy, bo raczej prosto sikała :)
ja niezmiennie polecam Kokosi

Mała Mi
29-07-2014, 12:41
Ja także jestem bardzo zadowolona z kieszonek kokosi, ale my wolimy te bez przeszyć. Nic nam nigdy nie przeciekło. Sprawdziły się też u nas kieszonki Zufizo, z falbankami przy nóżkach i te też bardzo polecam. No i jeszcze Milovia.

urkye
29-07-2014, 12:45
u synka zdecydowanie najlepiej sprawdzają się kieszonki bez przeszyć+wkłady składane bambusowe. składam je tak, by z przodu mieć w sumie 6 warstw - świetnie się sprawdza u chłopców.
A firmy - ja mam Babyetty, Kokosi i Nappime, wszystkie imho porównywalnej jakości, gorąco polecam wszystkie - są świetne :)

joasia
29-07-2014, 13:52
kokosi, ecodidi, nappime miałam i są fajne oraz milovia (ale oni nie są tak elastyczni jak nasze mamy)