PDA

Zobacz pełną wersję : Najgorsi rodzice...

lati
26-07-2014, 09:13
http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/4580,najgorsi-rodzice-czesc-3,16.html
Zanim ktoś zbulwersuje się na zdjęcie 1 to popatrzcie na 15...:whistle:
Cytat z fb:"Monika Katarzyna Oliwia
masakra 15 zdjecie najbardziej przeraza mam nadzieje ze te dzieci juz nie sa z tymi pojebami a z normalnymi ludzmi"...

ewaibartek
26-07-2014, 10:43
2 fota, mój siostrzeniec bardzo lubił jeździć w takim koszyku, tylko miał z niego swobodne wyjście :)

JagodowaMama
26-07-2014, 16:12
Mam wątpliwości czy zdjęcie 15 to masakra. Śpiące dziecko w ergonomiku z założonym kapturkiem właśnie tak wygląda...

jana
26-07-2014, 16:50
Mam wątpliwości czy zdjęcie 15 to masakra. Śpiące dziecko w ergonomiku z założonym kapturkiem właśnie tak wygląda...
Właśnie chyba dlatego lati to udostępniła. Moje starsz tak sypialo :)
Z częścią się zgadzam, ze maskara, ale przecież część tych zdjęć była robiona dla zabawy.
Np to z dziećmi w klatce psiej. Mój starszy czego w takiej siedzi, bo ma ochotę ale raczej go Noe zamykam.
Pamiętam tez jak znajomy wrzucił na FB zdjęcie swojego dwulatka pijacego z kieliszka z jakimś glupim komentarzem. Ktoś by stwierdził, ze najgorszy rodzic z możliwych nie znając sytuacji. A facet zadeklarowany abstynent, nawet wesele miał bezalkoholowe.

kura
26-07-2014, 21:55
2 fota, mój siostrzeniec bardzo lubił jeździć w takim koszyku, tylko miał z niego swobodne wyjście :)

hehe, mój syn z kolega włażą na przemian do podobnego koszyka, zamontowanego pod wysokim fotelikiem. Mój "wozi" go potem w ten sposób po pokoju :)

magnus
26-07-2014, 22:12
Wlazłam w te foty i wyjść nie mogę...
Nie przepadam za malowaniem twarzy u dzieci, ale tak, to bym się sama dała pomalować:
http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/4380,malowanie-twarzy-dziecka---w-wykonaniu-artystki-christy-lewis,12.html

semi-dolce
26-07-2014, 23:10
Dzieci w psiej klatce to norma w chyba każdym domu, gdzie jest taka klatka. Albo na psich wystawach. I nikt tych dzieci tam nie wkłada, same włażą :) Koszyk pod wózkiem to tez chyba norma, mój starszak bardzo lubi tak jeździć.