Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wiem, pospieszyłam się :)

EmilkaK
18-05-2009, 11:30
Witajcie Dziewczyny

Chciałam się nieśmiało przywitać. Dlaczego nieśmiało?
Bo chuścioszka jeszcze nie mam, nawet w drodze. Na szczęście mężuś jest, także można będzie zacząć się starać :) (albo chociaż zacząć przestać się nie-starać :) )
Poraziło mnie ciepło bijące od tego forum, którego mi bardzo w zimnym Centrum stolicy brakuje. Oczywiście chwyciła mnie za serce idea chustowania i bardzo zapragnęłam takiego Okruszka blisko mnie w chuście.
Błagam, przyjmijcie nieużyteczną sierotkę na wygnaniu z wielką tęsknotą w sercu :)

skybear
18-05-2009, 11:58
no to chodź sierotko :wink:
to forum jest bardzo... hmm...
jakby to okreslić? "dzieciogenne?????" :bduh: :hmm:
jak nic chuścioszek niedługo będzie w drodze.
a tymczasem miłego forumowania!

calineczka
18-05-2009, 12:01
cześć!
"Dzieciogenne" forum :lol: . Tak właśnie jest :D , a gdy już zamieszka w Tobie na te 9 miesięcy chustonoszek mały uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:

skybear
18-05-2009, 12:09
cześć!
"Dzieciogenne" forum :lol:

a co? może nie jest? :mrgreen:

Aneczka
18-05-2009, 13:03
cześć!
uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:

taaak, coś w tym jest 8))
fajnie, że jesteś :) na forum jest dużo informacji, nie tylko o chustach. ;)
Mnie bardzo pomogło uporządkować dzieciowe sprawy jeszcze jak byłam w ciąży.
Rozgość się :hello:

brikola
18-05-2009, 13:13
witaj!!

PodwójnaMama
18-05-2009, 13:44
No oczywiście, że przyjmiemy, niedługo pewnie będziemy kciuki trzymać kiedy będziesz test ciążowy robić, potem usiadziemy na ławce kibiców i będziemy popcorn wcinać kiedy Ty na porodówkę pojedziesz, a potem pomożemy w rozterkach i wątpliwościach przy pierwszych motaniach... tak, fajne jesteśmy i milo tu u nas :mrgreen: :lool: rozgość się :)

plum
18-05-2009, 15:47
Witajcie Dziewczyny

Poraziło mnie ciepło bijące od tego forum, :)

tak, fajne jesteśmy i milo tu u nas :mrgreen: :lool:

Święta prawda! Fajne są ! Wcale Ci się nie dziwię, EmilkaK... Ja też troszkę poza tematem (bardziej już niż jeszcze), ale oderwać się nie mogę:)) Powodzenia w staraniach!
plum

Fiona
18-05-2009, 15:48
ja też jestem fajna :lool: :wink: więc witaj :hello:

polaquinha
18-05-2009, 18:02
Witaj :)

no to trzymamy kciuki za "zadzieciowienie" Emilko :)

lalika
18-05-2009, 18:32
Witaj, rzeczywiscie nietypowo troche :D

natasszzka87
18-05-2009, 19:53
Bo my tu wszystkie fajne :jump: :jump:

Witaj :welcome:

EmilkaK
19-05-2009, 10:04
Dzięki za miłe przyjęcie :) Im bardziej teraz wgłębiam się w forum, tym bardziej mnie zachwyca (ciekawe kiedy z pracy wylecę za obijanie się)

O "dzieciogenności" forum świadczy zmiana mojego nastawienia na przyjęcie maluszka (już straciłam nadzieję, że się ono zmieni). Także coś w tym jest :) Na razie jeszcze nie mam odwagi powiedzieć, że oficjalnie się staramy, ale przestajemy uważać. Może jakaś niespodzianka się zdarzy :)
Myślę, że po Was widać, że spełniacie się w macierzyństwie, że bardzo kochacie swoje dzieci i są dla Was źródłem radości. I takie nastawienie jest mocno zaraźliwe.

aneta.s
19-05-2009, 10:10
Witamy! i będziemy kibicować w staraniach ;)

Zelda
19-05-2009, 10:48
witaj :) i powodzenia :)

rybka
19-05-2009, 23:00
Powiem szczerze, ze zazdroszczę :) Być tak na początku drogi jeszcze przed zaciążeniem, wiedzieć już wszystko co i jak. Będziesz chyba najbardziej chustowo wyedukowaną pierworódką na forum jeszcze przed porodem :)))
Witaj, rozgość się :))

esther
19-05-2009, 23:06
cześć!
uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:

taaak, coś w tym jest 8))

...no właśnie... tak samo jak nabędziesz pierwszą chustę, będziesz chciała mieć następną i następną... więc zacznij powoli oszczędzać :wink:

EmilkaK
20-05-2009, 08:55
Powiem szczerze, ze zazdroszczę :) Być tak na początku drogi jeszcze przed zaciążeniem, wiedzieć już wszystko co i jak. Będziesz chyba najbardziej chustowo wyedukowaną pierworódką na forum jeszcze przed porodem :)))
Witaj, rozgość się :))
Tak, to też prawda :) I dlatego też wgłębiłam się w forum. Żeby się wszystkiego nauczyć i od samiutkiego początku nosić maleństwo.
Na razie nawracam innych :) Już wczoraj przekonywałam jedna mamusię noworodka do chusty (podobno mały bardzo płacze). Powiedziała, że warte przemyślenia. Będę drążyć temat :)

nabędziesz pierwszą chustę, będziesz chciała mieć następną i następną... więc zacznij powoli oszczędzać :wink:
Mój mąż się złapał za głowę, jak mu powiedziałam, że można już zacząć kupować. Na razie nie mamy wielu wydatków, a fajna chusta trochę kosztuje :D Próbuję go przekonać że chusta ma różne zastosowania nie tylko noszenie dzieci (zdjęcie Hanti w hamaku z chusty tutaj służy jako pomoc poglądowa) :) Także znając mnie mogę być forumką, która jeszcze przed zaciążeniem uzbiera stosik :)

0kiki
01-06-2009, 20:22
witam ja też jeszcze małao świadoma - dzisiaj dostałam swoją pierwszą chustę - pierwsze przymiarki na misiu :D

roziii
01-06-2009, 21:38
Witaj !

EmilkaK
03-06-2009, 08:33
0kiki, to się ucz, widzę , że masz na kim, dwa słoneczka w domu :D Jak przyjdzie kolej na mnie, to będę wiedziała do kogo się zgłaszać ;)

magi104
03-06-2009, 22:21
Hej :D :D :D :D :D
Jak trafiłaś na to forum, skoro jeszcze nie ten tego :?: :?: :?: :?: :?:

Takie staranka to fajne są, nie :?: :?: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

EmilkaK
04-06-2009, 08:15
Myślałam, żeby jako prezent chrzcielny kupić chustę dla szwagierki, która ma dwumiesięcznego szkraba i szukałam informacji na ten temat. I forum mnie urzekło :)
Szwagierka jednak chustom niechętna (straszna panikara - że dziecko wyleci, że mu zaszkodzi). Nie to nie, jak ja kiedyś zacznę nosić, to zobaczy jakie to fajne :D

Starania są rewelacyjne. Szczególnie takie na luzie, czyli bez ciśnienia (bo jak się trafi to dobrze, a jak nie, to na razie też dobrze) :wink:

magi104
04-06-2009, 08:20
Starania są rewelacyjne. Szczególnie takie na luzie, czyli bez ciśnienia (bo jak się trafi to dobrze, a jak nie, to na razie też dobrze) :wink:

O tak, coś o tym wiem, bo też takie miałam :lol: :lol: :lol: .... trzy lata... :cry: :cry: :cry:
Życzę dobrych wyników i szybkich zakupów w związku z tym :jump: :jump: :jump: :jump:

EmilkaK
04-06-2009, 09:08
Dzięki magi :)

Musli
04-06-2009, 09:53
Czesc :)
Wcale się nie pośpieszyłaś :) Ja bym chciała tu tak wcześnie trafić :)