Zobacz pełną wersję : Elastyczna kieszonka w tkanej chuscie
Elastyczna kieszonka w tkanej chuscie. Nigdy tego nie probowalam ale w instrukcji do Didka jest to jedna z wersja kieszonki a do Vatka jedyna kieszonka :shock: :fire:
Jak to w koncu jest i czemu znani producenci daja ja do instrukcji?
Nie wiem, dlaczego są w instrukcji te kieszonki, ale czuję instynktownie, że tego się nie da dobrze zawiązać.
Podobnie jak zwykłej kieszonki w chuście elastycznej.
ithilhin
16-05-2009, 21:37
mam podobne zdanie.
probowalam nawet kiedys ale tak sie upocilam przy wkladaniu Michala, zeby bylo ciasno i zeby jednak wlazl bez szwanku ze poprzestalam na jednej probie :-)
bo podociagac tego juz sie raczej nie da.
a w elastycznej zwykla kieszonke (z rozlozonymi polami) teoretycznie mozna, ale moim zdaniem pocztkujacy rodzice nie dociagna tego prawidlowo. ale to moje prywatne zdanie :-)
a ja zimową porą gdy Nawoja wyrosła już z chustowania pod kurtkę właśnie w taką kieszonkę zewnętrzną w tkanej chuście motałam
po kilku próbach naumiałam się ocenić ile luzu zostawić w kieszonce, którą bardzo wysoko, przy swojej szyi zostawiałam
po zapakowaniu Nawojki w skośne poły ( jak w koali ) naciągałam kieszonkę w dół, tak aby całe nogi były osłonięte
zewnętrzna kieszonka pełniła więc rolę opatulacza nóg :)
jak znajdę kiedyś chwilę to wstawię fotki