PDA

Zobacz pełną wersję : Toruń wita ;)

Emila
02-07-2014, 10:19
Cześć ;) Nieśmiało witam się z pięknego Torunia. Moja przygoda z chustami zaczęła się chyba standardowo - mały był nieodkładalny, a dzięki chuście mogłam chwilkę odpocząć, czy coś zrobić. No i w chuście spał, z czego bardzo się cieszyłam. Nie pokochałam chusty od razu, nasza miłość potrzebowała troszkę czasu. Teraz natomiast uwielbiam ten moment, kiedy mały się wycisza i wtulając we mnie zasypia. Staram się nacieszyć tymi chwilami, bo chyba szybko miną...

Granatu
02-07-2014, 10:23
Hej! Miłego forumowania życzy żona Torunianina :)

plejady
02-07-2014, 10:55
hej :)
Torunianka wita Toruniankę :)
my też zaczynałyśmy od chusty... mała była nieodkładalna, a później nieodmotowalna :D
i rzeczywiście czas szybciutko leci, ani się obejrzysz i już dziecie na plecach będziesz nosić :)

panna.z.wilka
02-07-2014, 12:12
Pozdrowienia z Wrzosów ;-)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

salome
02-07-2014, 13:01
Pozdrawiam Toruń :heart:

Emila
02-07-2014, 16:29
Jak fajnie, że się odezwałyście! Nie widziałam w Toruniu nikogo w chuście (mieszkam na Mokrym), ale moja mama mówiła, że widzi od czai do czasu kogoś na Rubinkowie :) Mam nadzieję, że będzie nas więcej z czasem. Pozdrawiam!

plejady
02-07-2014, 18:43
ja jestem z Bielaw, ale przemieszczająca się tu i ówdzie :)
troszkę mam chustowych w Toruniu jest i oby było ich więcej :)

wiki100
07-07-2014, 07:21
Witaj:heart::heart::heart:
W Toruniu nigdy nie byłam, ale moja siostra tam pracuje. Podobno piękne miasto.

Emila
07-07-2014, 12:34
Ja mogę być stronnicza, ale faktycznie uważam, że jest to bardzo ładne i fajne miasto. Zapraszam do zwiedzania ;)) A mam chustowych chciałabym, żeby było zdecydowanie więcej ;0

magnus
07-07-2014, 13:04
Hej, hej :)
Byłam kilka razy w Toruniu, w prawdzie tylko na Starym Mieście, ale bardzo mi się podobał.

Emila
07-07-2014, 13:09
Magnus starówka jest najlepsza i najciekawsza. A w innych częściach miasta już (chyba) nie ma co oglądać.

magnus
07-07-2014, 13:21
Magnus starówka jest najlepsza i najciekawsza. A w innych częściach miasta już (chyba) nie ma co oglądać.
To chyba w większości miast tak jest.

plejady
07-07-2014, 13:49
no tak - wiadomo starówka jest mega klimatyczna :) drugiej takiej nie ma :) ale nasza mała ostatnio bardzo w zoo szalała, bardzo lubi wszystkie zwierzątka :) okazało się, że wcale nie trzeba jechać do Wrocławia :D

Emila
07-07-2014, 14:59
W zoo nie byłam już 100 lat. Synuś póki co jeszcze jest za mały (3 miesiące), ale jak trochę podrośnie, to na pewno się tam wybierzemy. Mam nadzieję, że mu się spodoba.

ktosikowa
17-07-2014, 20:37
Bydgoskie jest ładne;) można pooglądać;)

Emila
17-07-2014, 22:42
Bydgoskie jest ładne;) można pooglądać;)

To prawda. Tylko trochę jeszcze remontów (odnowienia) tam potrzeba ;)

Soul
18-07-2014, 10:12
Jak to w Toruniu chustomam jest mało?? Żartujecie chyba!

Non stop kogoś widzę, b. często na Mickiewicza widzę ze dwie różne mamy w chustach, jedną lub dwie kojarzę w meitaiu, jedną noszącą obecnie Anię z osiedla na jakubskim znam, na rubinkowie są ze dwie, trzy, a na starówce.... Co drugi wypad na miasto jest jakaś chusta! Toruń naprawdę trzyma poziom 8-)

Ale fakt, nie wszystkie są zrzeszone forumowo, no ale nie można mieć wszystkiego, no nie :mrgreen:

Ja mieszkam za mostem, w blokach zaraz za wiaduktem, koło pięknego parku, ale na bydgoskim często jestem, tam wożę starszaka do Domu Kultury, na capoerię :) Ja mieszkam w Toruniu od czasów szkoły średniej, i choć tyle lat już minęło - nadal jestem zafascynowana tym miastem :heart:

Także witaj, Emila, sama na bank nie jesteś :mrgreen:

ktosikowa
18-07-2014, 14:33
:hide:ekhem, Soul, czemu ja Cię nie znam? Moje stado też chodzi na capoeirę... Jeśli tak bardzo nie kojarzę, to przepraszam

Soul
18-07-2014, 15:09
ktosikowa, serio?? No patrz! Przydałby się tu na forum jakiś wątek lokalny, toruński, bez kitu no!

Niedawno kręcono taki filmik o działalności m.in. Domu Kultury na bydgoskim, widziałaś? Chyba wtedy dzień przed tym bezsensownym napadem na pracowników.. Wtedy, kiedy był pokaz pana z Brazylii, kojarzysz? Na filmie są moje dzieci, Mikołaj jak gra w szachy, i Ignaś, złotowłosy jak chowa się za tablicą do rysowania bodajże, czy czymś.. Może po dzieciach mnie skojarzysz...?

A jak mają na imię twoje dzieci, które chodzą tam?

Emila
19-07-2014, 10:02
No to może się spotkacie ;)

Soul może ja mieszkam w takiej części Torunia, że chustomam nie widzę? Podobno na Rubinkowie często można takie mamy spotkać.

ktosikowa
19-07-2014, 12:47
Soul- Jula na wózku, Ewelina, Dawid i Jakub z zasłoniętym okiem ;)

plejady
19-07-2014, 12:49
jestem za utworzeniem lokalnego toruńskiego wątku :D

Soul
19-07-2014, 13:01
ktosikowa, nieśmiałą dziewczynkę na wózku kojarzę, ale ani razu nie widziałam kto ją przyprowadza ani odbiera - ja przychodzę, jak już jest.. Ewelina...? Nie wiem, taka spora dziewczynka? Kręcone włosy półdługie? Tylko jedną znam, jeździ tam rowerem i jest hm, bardzo żywiołowa ;) Ostatnio polewała moje dzieci i pana od szachów wodą z węża i nie chciała go oddać, się wkurzył.. To ta? :lol:

A Kuba był chyba parę razy z moim Mikołajem w parze, na zajęciach, jeśli to ten :) To może się kiedyś zobaczymy, choć nie wiem, jak będzie z capoeirą, bo bardzo mało dzieci chodzi, ostatnio się nie odbyły 2 razy zajęcia z powodu braku chętnych, nie wiem, czy to przez wakacje, czy przez to pobicie przez bydgoskich dresiarzy, może rodzicie się boją dawać tam dzieci... :( Sama nie wiem..

jestem za utworzeniem lokalnego toruńskiego wątku :D

ja też!! Już kiedyś próbowałam, pisałam z prośbą o utworzenie, ale nic nie wyszło...

ktosikowa
19-07-2014, 13:34
To nie ta od polewania ;)
przedwczoraj na zajęciach był syn Roba i moi tylko...
A nie możemy same założyć wątka?

Soul
19-07-2014, 13:39
My dzwoniliśmy, i jak się okazało, że jest tylko jedno dziecko (wtedy był tylko jeden chłopak) to już nie jechałam.. Nie bardzo to widzę.. no chyba, że po wakacjach ruszy..

ktosikowa
19-07-2014, 13:42
może tak.

Emila
19-07-2014, 15:25
Nasz lokalny wątek - byłoby super!

Soul
21-07-2014, 10:00
Dziewczyny, w dziale Chustoplotki lokalne - same nie możemy utworzyć Sub-Fora z miastem, jak np. "Poznań" "Bydgoszcz"... Ale napisałam prośbę do Tonks i Chustoteam, zobaczymy :)

Może i nie jest nas jakoś baaardzo dużo, ale zawsze byłoby miejsce na każde pytanie i rozmowy.. :)

plejady
21-07-2014, 10:21
ooo to super :) bo ten wątek już troszeczkę zboczył z głównego postu hehe :)

Soul
21-07-2014, 11:54
Jupi :) Dostałam odpowiedź, będzie sub-forum "Toruń" 8))

Trzeba tylko poczekać, na dniach pewnie :)

Jazzoo
21-07-2014, 12:11
juz jest :): http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php/270-Toru%C5%84

dajcie znac jezeli jest jakis watek ktory tam przeniesc

Soul
21-07-2014, 13:50
Jazzoo, DZIĘEEEKI! :applause:
a umiałabyś wydzielić wątek z tej dyskusji? Zrobić tam w "Toruniu" wątek np. "Baseny i jeziora w pobliżu Torunia", i tam umieścić posty z tego wątku, od posta nr 28, do posta nr 34? Tu byłoby posprzątane w wątku powitalnym, a nasz offtop by się przeniósł gdzie trzeba :)

Byłoby super, gdybyś mogła tak zrobić! :)

plejady
21-07-2014, 15:28
Jazzoo bardzo dziękujemy :)

Jazzoo
22-07-2014, 00:46
Jazzoo, DZIĘEEEKI! :applause:
a umiałabyś wydzielić wątek z tej dyskusji? Zrobić tam w "Toruniu" wątek np. "Baseny i jeziora w pobliżu Torunia", i tam umieścić posty z tego wątku, od posta nr 28, do posta nr 34? Tu byłoby posprzątane w wątku powitalnym, a nasz offtop by się przeniósł gdzie trzeba :)

Byłoby super, gdybyś mogła tak zrobić! :)

gotowe :)