Zobacz pełną wersję : dlaczego nie mogę pisać w dziale Rozmowy?
Mam dostęp ale nie mogę tam pisać, nawet w swoich wątkach, o co chodzi? :bduh:
Dziekuje, juz poprawilam. powinno byc wszystko OK.
dziękuje, już działa jak trzeba :)
ha, właśnie też w sprawie Rozmów piszę.
Widzę forum, jak wchodzę nie widzę żadnych wątków, mimo, że przed wejściem w statystykach pojawia się jakaś tam ilość wątków i postów. Nie kojarzę, czy mam dostęp do pod forum, ale też właśnie weszłam do siebie w ustawienia i nie mam Rozmów ani w grupach do których należę, ani w grupach gdzie mogę się przyłączyć.
Grupa dostępu do działu "Rozmowy" nazywa się MNK II.
możesz sprawdzić?
Rozmowy maja inna oficjalna nazwe - MNKII (w Dolacz do grupy...).
true_ann
27-09-2014, 12:46
a ja się zastanawiam czy u mnie jest ok, bo pisałam w tym wątku http://www.chusty.info/forum/showthread.php/110907-Zima-2014-2015 już bez zaakceptowania przez moderatora, a przed chwilą umieściłam post i... wymaga akceptacji- dlaczego? dlatego, że w poście jest link do oferty na olx?
aniamakrela11
01-06-2015, 23:56
Jak długo czeka się na dodanie do mnk II? W sensie nie poganiam, ciekawię się :)
Jak długo czeka się na dodanie do mnk II? W sensie nie poganiam, ciekawię się :)
To pewnie zalezy od tego jak mocno zawalona praca jest administrator naszego forum ;) Obecnie sama na pokładzie z czwórką dzieci, więc chwilę to może potrwać, bo siłą rzeczy na forum ma mniej czasu. Ale stukaj, przypominaj się, na pewno jak sie odkopie, to da Ci dostęp.