Zobacz pełną wersję : Lublin-kto mi pomoże w nauce wiązania chust i zakupie..i nosidełka, myśle o manduce..
Witam..mam córeczkę 2,5 miesiąca, chciałabym kupić sobie jakąś chustę i nauczyć sie jej wiązania. Myśle rownoież o zakupie nosidła manduca tylko to chyba mi się przyda jak malutka będzie miała 6-7 miesięcy...
Kilerek_81
21-06-2014, 07:38
hej a z której części Lublina jesteś?
Hej, ja mam nati do sprzedania, mogę pokazać wiązanie kueszonki, ale doradcą nie jestem ;)
asienkie
21-06-2014, 09:47
a w Family Cafe na dziewanny sa regularnie organizowane spotkania z nauka wiazania :) Ostatnie bylo w zeszlym tygodniu, podejrzewam ze w lipcu jeszcze jakies bedzie.
Hej, ja mam nati do sprzedania, mogę pokazać wiązanie kueszonki, ale doradcą nie jestem ;)
Bardzo mi się podoba to wiązanie :) a jaką masz nati :)
hej a z której części Lublina jesteś?
Mieszkam w kierunku na abramowice ale to zaden problem dla mnie gdzies dojechac :)
a w Family Cafe na dziewanny sa regularnie organizowane spotkania z nauka wiazania :) Ostatnie bylo w zeszlym tygodniu, podejrzewam ze w lipcu jeszcze jakies bedzie.
A jak mozna sie dowiedziec kiedy bedzie? :)
asienkie
21-06-2014, 11:08
http://familycafe.pl/
tam zawsze swieze informacje :)
http://familycafe.pl/
tam zawsze swieze informacje :)
Bardzo dziękuję z Kobietko :)
ja pomoc mogę...ale doradzca nie jestem
mam tez chusty dwie do sprzedania
simona i hopendiza
a pomacac i pomierzyc moge dac maruyame i lennylamb fioletowa
Kilerek_81
21-06-2014, 16:46
również mogę pomóc, ale doradcą nie jestem
ja pomoc mogę...ale doradzca nie jestem
mam tez chusty dwie do sprzedania
simona i hopendiza
a pomacac i pomierzyc moge dac maruyame i lennylamb fioletowa
Kate a moge prosic zdjecia i ceny na pw, jakie kolorki i czy na osobke 165 beda akurat :)
To bardzo chętnie się z Wami spotkam i nauczę wiązania chust :) ja jestem na maciezynskim to mam teraz wolne
obie dlugosc standardowa, czyli okolice 4,5 wiec na Ciebie akurat
zdjecia swoim mogę zrobic ciut poznie jesli chcesz
hoppendiz la paz
neobulle simon
wrzuc w wyszukiwarke i znajdziesz kolorystykę