Zobacz pełną wersję : Które chusty są supermiękkie od nowości? (dla noworodka)
marylove
04-06-2014, 16:19
Jak w temacie, poradźcie, która chusta będzie dobra dla noworodka bez łamania (zwłaszcza że teraz nie noszę). Obiło mi się o oczy że Little Frog, czy coś jeszcze? i czy LF rzeczywiście? a może to kwestia składu? tylko z bawełną miałam do czynienia. Nie mam za bardzo szansy pomacać nowych chust więc zdam się na Was :hey:
PS. Jeśli podobny temat już był to poproszę o przekierowanie..
Jak w temacie, poradźcie, która chusta będzie dobra dla noworodka bez łamania (zwłaszcza że teraz nie noszę). Obiło mi się o oczy że Little Frog, czy coś jeszcze? i czy LF rzeczywiście? a może to kwestia składu? tylko z bawełną miałam do czynienia. Nie mam za bardzo szansy pomacać nowych chust więc zdam się na Was :hey:
PS. Jeśli podobny temat już był to poproszę o przekierowanie..
Lf jest rzeczywiście mięciutka od początku ( w porównaniu z nową nati wygrywa moim zdaniem ) , może bywasz w Tomaszowie czasem ? Wielu chust nie mam , ale jest i LF i nati i bawełna i len :)
Marciula
04-06-2014, 16:35
moim zdaniem lisca didka jest genialna dla noworodka
Nati diament z bambusem i LittleFrog - mięciuteńkie od nowości.
Marciula
04-06-2014, 16:54
ooo tak, diamentowe natki też rewelacyjne :)
moim zdaniem LCB Girasola była super mięciutka od początku
marylove
06-06-2014, 15:13
moim zdaniem LCB Girasola była super mięciutka od początku
hmm czyli to nie ze wszystkimi Girasolami tak jest?
mój vatek miekki był, po praniu i jakims dwukrotnym noszeniu, czyli wymagał ok. 1 dzien lamania :)
Muminmamma
06-06-2014, 16:15
Najmieksze jakie mialam to wykochany:) Girasol, od nowosci miekkie Lisca,, Indio z konopiami mieciutenieczkie po dwoch praniach i paru motaniach, i moja nowanawet dla mnie- niespodziewana -milosc- Littlefrog z merynosem, po prostu taka milutka ze nie wiem...
hmm czyli to nie ze wszystkimi Girasolami tak jest?
nie wiem, bo miałam tylko dwa, ale drugi, nie był aż tak mięciutki, mimo że sporo używany.
Imo vatanai szczegolnie na lato :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ślimaczuś
06-06-2014, 16:57
Ostatnio miałam lf i bardzo mieciutka jak dla mnie super dla maluszka.
potwierdzam lf :) mialam opala od nowości - jest troche grubszy od innych kolorów, ale zamotac noworodka jako zupelnie poczatkujacej mi sie udawalo (i jak patrze teraz na zdjecia to nawet calkiem niezle podociagane :))
Potwierdzam co do LF bawełnianego. Mega mięciuchna była też moja LennyLamb pawie z bambusem
Wszystkie girasole, miękkie i do tego bajecznie piękne. Lenny Lamb z bambusem. Vatanai.