Zobacz pełną wersję : IV Zlot kujawsko-pomorsko-wielkopolski w Gnieźnie! :D :D :D
Tak, tak... To już po raz czwarty mamy szansę spotkać się w Gnieźnie :high::high::high:.
Tradycyjnie pada na drugą połowę sierpnia, stąd też propozycja 23 sierpnia!
Głos dowodzący tradycyjnie mają gingerr :beat: i dirk5 :heart:.
Z racji, że wielu z nas zaczyna już planować wakacje, dzisiaj wrzucam zajawkę.
Mimo, że wymienione są te dwa województwa, to zapraszamy wszystkich zainteresowanych!
Zapisuję sobie w kalendarzu, bo ja spod Gniezna jestem i właśnie jesteśmy w trakcie planowania wakacyjnego wyjazdu do PL.
Suuuuuper!!!
Stąd właśnie już dziś wzmianka.
Przybywajcie tłumnie jak zawsze!
oooo! rezerwuję termin:lol:
A to wtopa :hide:.
Jestem tak zaganiana, że jeszcze tu nie przylazłam...
Przybywajcie, odwiedzajcie :D!
Jedno sprostowanie: głos dowodzący to gingerr i zawsze gingerr - Matka-Inicjatorka wraz z annyą, z którą tę całą ideę wydziergały tak pięknie, że to już... 4 raz się odbędzie :high:!
Nie wierzę, że tyle lat już jestem na forum... 4 raz??? Rany julek...
manteiga
06-06-2014, 11:50
A czy do Gniezna pociagiem sie da? My mamy zniżkę na kolej i gdyby się dało tym sposobem to byśmy przybyli prawie na pewno:-)
pewnie,że się da pociągiem:)
ja też wpisuję w kalendaarz:)
Annya - Prowodyrko! ;-) całusy!
Dirk5 - będę wdzięczna za podtrzymywanie wątku, jeśli oczywiście dasz radę.
Kochani, bukujcie termin, zapraszajcie się, wpraszajcie się i w ogóle czujcie się jak u siebie.
Ja z różnych względów jeszcze przez jakiś czas będę lekko nie-halo, ale postaram się ogarnąć temat w realu.
gingerr, oficjalnie padam do stóp (:mighty::mighty::mighty:) za brak wzmianki o Tobie, wspaniałej osobie która dokonuje co roku tak gigantycznej pracy .
Cóż, miłość jest ślepa i dirk5 zdominowała me serducho i niech to będzie me usprawiedliwienie :hide:.
A czy do Gniezna pociagiem sie da? My mamy zniżkę na kolej i gdyby się dało tym sposobem to byśmy przybyli prawie na pewno:-)
Jasne, że się da :applause:.
Zapisuję sobie w kalendarzu, bo ja spod Gniezna jestem i właśnie jesteśmy w trakcie planowania wakacyjnego wyjazdu do PL.
pewnie,że się da pociągiem:)
ja też wpisuję w kalendaarz:)
gingerr, oficjalnie padam do stóp (:mighty::mighty::mighty:) za brak wzmianki o Tobie, wspaniałej osobie która dokonuje co roku tak gigantycznej pracy .
Cóż, miłość jest ślepa i dirk5 zdominowała me serducho i niech to będzie me usprawiedliwienie :hide:.
oooo! rezerwuję termin:lol:
Dajecie powód do bycia. Jeszcze o tej rzeczy zapomniałam :duh:.
Zlot MUSI BYĆ PRZECIEŻ!
lindgren
16-06-2014, 16:40
o, chyba będę:) jak się odważę :) i jak mój mąż się odważy:)
Mój mąż będzie na 100%.
I nie tylko mój.
Czekamy na Was!!!
o, chyba będę:) jak się odważę :) i jak mój mąż się odważy:)
jejku jak ja Cię dawno nie widziałam!!!!
ja bym bardzo chciała :) ostatnio było nas mało a jak było fajnie! :) ale będę cokolwiek wiedziała bliżej terminu :)
To jest jednodniowy zlot?
Tak, to jest jednodniowy.
To ja pomyślę nad przybyciem :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ja sobie zasubskrybuję wątek i pomyślę:)
anifloda
16-06-2014, 20:00
Ja będę z ekipą. Jak co roku. :)
kachna_zg
16-06-2014, 22:35
pomyślę :) jeśli w tym samym miejscu co ostatnio to powinnam szybciej trafić ;)
Jeśli nic nie wyskoczy, to będę z dzieciakami i aparatem.
Kochani wszyscy zainteresowani zlotem a Gnieźnie!
Przepraszam za obiboctwo w zwoływaniu... Sporo się pozmieniało u mnie, nie ogarniam jeszcze wszystkiego. Przepraszam.
I wołam: heeeej! Przybywajcie jeszcze!
chyba skrocimy o 2 dni urlop :) i bedziemy
chyba nic nie stoi na przeszkodzie coby się pojawić w tym roku :)
O której godzinie i gdzie będzie zlot?Będzie można poćwiczyć plecak prosty pod okiem doradcy?
Kochani, wątek spokojniutki, ale może jeszcze ktoś doczyta.
Zapraszam do Gniezna 30 sierpnia (sobota)
Tak, będzie można poćwiczyć plecak prosty... i pewnie inne wiązania też.
Bardziej szczegółowe szczegóły w okolicy wtorku (jak wrócę do domu).
[edit: w innym miejscu w sieci padła propozycja przesunięcia zlotu na 13 września - możliwość tego terminu będę sprawdzać po powrocie do domu we wtorek lub środę]
Dobra, lokal na 13 września zaklepany (MOK)
Jak będzie brzydka pogoda - mamy salę widowiskową na parterze.
Jak będzie ładna pogoda - mamy zielone zaplecze. Jedyna wada to ograniczenie "zieloności" - część trawy została chwilowo wydzielona z użytkowania, zostaje część podwórkowa, taras i tor do mini-golfa.
Przypominam, że przy samym MOKu są kłopoty z parkowaniem. Trzeba parkować na bliższych lub dalszych ulicach i parkingach.
Proszę o wpisywanie się kto się wybiera i w ile osób.
Halo?
Jest tu ktoś?
Zapraszamy w tę sobotę połączone siły chustoforumowiczów i gnieźnieńskiego Klubu Rodzica.
Impreza w godz. 11:00-14:00
Miejsce: Gniezno, Miejski Ośrodek Kultury, ul. Łubieńskiego 11