PDA

Zobacz pełną wersję : nosidło ergobaby pomocy..

mamaLiwii
13-05-2014, 15:04
Witam wszystkie forumki i forumiczów jeśli takowi są wśród nas :)
dziś myślałam ,że oszaleje ze szczęścia w jednym z lumpeksów kupiłam za naprawdę małą kwotę nosidło ergobaby...i ..coś mi w nim nie pasuje.Jak założe je na siebie i włozę dziecko z przodu to na plecach nie mam żadnego paska chwytającego tak aby czuć się bezpiecznie że ramiączka w nosidle mi nie spadną .Widzę ze w nowszych modelach są sprzączki a tu klops...nie ma...może nigdy nie było,może były???śladu że były nie ma.I kolejna sprawa jest taka ochronka na główke żeby jak dziecko uśnie głowka była zakryta i stabilna..i sa takie plastikowe niby guziczki ale gdzie je ja mam zapinac tez nie wiem...w nowszych modelach są właśnie na przodzie na ramiączkach tutaj znów klops...nie ma.Macie jakieś doświadczenie ,sugestie,pomysły??mam nadzieje że jakoś wyjaśniłam swój problem .

qqrq5
13-05-2014, 15:16
Mozna uczyć :)

mamaLiwii
13-05-2014, 15:21
Mozna uczyć :)

że co?,bo nie rozumiem :)

PchlePsotki
13-05-2014, 15:25
Chest belta można uszyć albo wykozystać z jakiegos plecaka trekingowego jak masz w domu.
A te guziczki sprawdź dokładnie czy nie ma żadnych pentelek/szluftek/zaczepek/kółeczek.

mamaLiwii
13-05-2014, 15:55
czyi ktoś jest z Krakowa kto mógłby mi uszyć- doszyć takie cos ??i już wiem jak te guziczki się zapina :)

mila
13-05-2014, 21:18
W pasmanterii można kupić taśmę, klamry pasujące szerokością i taką przelotkę do regulacji. Taśmę zszyć na końcu zostawiając oczko szerokości pasów naramiennych i gotowe.

mamaLiwii
14-05-2014, 08:54
dziękuje serdecznie :*

W pasmanterii można kupić taśmę, klamry pasujące szerokością i taką przelotkę do regulacji. Taśmę zszyć na końcu zostawiając oczko szerokości pasów naramiennych i gotowe.