PDA

Zobacz pełną wersję : 2zano - Tonga na kółkach

Vernea
10-05-2014, 03:40
Będę wdzięczna za opinie dotyczące nowego produktu Tongi - 2zano.
:P

Nata
09-07-2014, 10:47
mamy. trochę wieksza niż zwykłe tongi,ale nadal do torebki można wlozyc. przemiła bawełna. jako,ze producent poleca dla karmiących, to próbuje. zresztą nie mam akurat na podorędziu dziecka na biodro.

trzeba wyczuć te chuste . jak się człowiek nauczy, to bardzo fajnie,zwłaszcza na lato, bo milutka i nie grzeje. ale jest to chusta pomocnicza, trzeba jedna reka przytrzymywać. jeśli ktoś karmi w chuście, to chyba najbezpieczniejsze rozwiązanie...nie wiem...ja wole w tondze niż w innych, może dlatego,ze mam duzy biust.

Martulec
13-07-2014, 20:54
Jednak kółka to nie moja bajka, mimo że tongę ogólnie bardzo lubię, to zawsze przy dociąganiu kółek coś mi się poprzesuwa, poluzuje :)
to ja już zostanę przy poprzedniej wersji, na basen - niezastąpiona!

Isolt
18-07-2014, 15:35
bardzo fajna rzecz! jak dla mnie, najwieksze zalety to: supermiękkie ramię - nic się nie wbija, mięciutko otula; siatkowy materiał - idealny na upały.

Magenta
18-07-2014, 17:36
Nie dalam rady dogadac sie z ta tonga niestety :-( kolkowa wygrywa, a szkoda bo na serio malenkie to po zlozeniu. Moze dziecie me za duze/ciezkie? Dwuletnia 12 kg panienka:-)

AneczkaG
13-08-2014, 18:30
Ja podobnie jak Magenta...
Doceniam zalety
- mały rozmiar, torebkowy,
- miękka bawełna, przewiewna
- fajne kółka

Ale jakos w uzytkowaniu nie okazała się lepsza niż chusta kółkowa, którą z resztą używam bardzo czesto na krótkie dystanse. Może to kwestia ciężkiego dziecka - koło 15 kg młody ma. Nie umiałam dociagnąć na tyle, żeby mi było wygodnie. Poza tym jestem zwolenniczką ramienia albo prostego albo harmonijkowego i tej szmatki na ramieniu mi było mało. Poza tym delikatny materiał sprawiał, że bałam się trochę mocniej ciągnąć - z moimi kółkowymi nię tak nie cackam ;)

Madzia_180
02-09-2014, 22:12
Pierwsze wrażenie.... super miluchna i mięciutka :) super sprawa bo i przewiewna, poręczna, mała i zgrabna :)
Minus jak dla mnie to zbyt elastyczna.

Bardzo dziękuję za testy :)