Zobacz pełną wersję : w Polityce :)
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/ludzieistyle/1579033,1,wyznawcy-zmiany.read
Chyba idą do Stu Pociech ;)
HoliPoli
07-05-2014, 18:05
akurat już wracamy ze StuPociech ;)
wszystkie forumowe, bo z forumowego spotkania idziemy
od lewej: Goszkaaaa, Samasia i ja :)
Tola_zet
07-05-2014, 18:11
Czad ;), jak i cały artykuł ;)
szast.prast
07-05-2014, 18:24
Czad ;), jak i cały artykuł ;)
:) też się zastanawiałam, patrząc na tę fotkę, jak się wczoraj objawiła w necie, czy to nasze forumowe przedstawicielki zostały pochwycone przez fotoreportera.
ślimaczuś
07-05-2014, 18:28
Super zdjęcie i już miałam apelować o ujawnienie się :D
HoliPoli
07-05-2014, 18:36
:) też się zastanawiałam, patrząc na tę fotkę, jak się wczoraj objawiła w necie, czy to nasze forumowe przedstawicielki zostały pochwycone przez fotoreportera.
fotoreporter taki sprytny, że się żadna nie zorientowała, że nam zdjęcia robią ;)
ja niestety nie mam opcji przeczytania artykulu, ale superowe zdjecie :) no i hopek timbuktu :beat:
Aż nabędę, zdjęcie ekstra, ale też ciekawam, co tam szastu napisała :-D
Ja byłam pewna, ze Ty się z dziewczynami umówiłaś na sesję!
maroussia
07-05-2014, 22:12
Trzeba zatem kupić Politykę! Ale macie dziewczyny wzięcie! To już w dwóch wątkach (albo i więcej), o Was piszą. :D
Ja co na wątek nie spojrzę, to już tam jest - i lokalny, i rówieśniczy, i nawet handmade :D
HoliPoli
08-05-2014, 07:46
Ja co na wątek nie spojrzę, to już tam jest - i lokalny, i rówieśniczy, i nawet handmade :D
to przeze mnie :oops: cieszę się swoimi 5cioma minutami sławy ;)
szast.prast
08-05-2014, 08:39
Ja byłam pewna, ze Ty się z dziewczynami umówiłaś na sesję!
nie, nie robiłam do tego materiału zdjęć:-) zdjęcie jest agencyjne.
super zdjęcie :D polityke regularnie czytają moi rodzice wiec czekam az do mnie przyjdzie i przeczytam artykuł ;)
giovanka
08-05-2014, 11:01
Ale Was ustrzelili! Pięknie! :D
Mam nadzieję, że moja "Polityka" dziś przyjdzie i będę mogła wreszcie przeczytać artykuł :) A tymczasem też się cieszę jak głupia :)
mama_na_szóstkę
08-05-2014, 17:26
i ja się z Wami cieszę :D gratulacje! bardzo fajne zdjęcie, ale i inicjatywa super!