Zobacz pełną wersję : Dzień dobry z końca świata...
...noo, z końca Polski;) A dokładniej z okolic Rzeszowa.
Zorientowałam się, że niedługo stukną mi 3 lata (!) od zarejestrowania na forum, więc może wypadałoby się w końcu przywitać. Witajcie!
Mam nadzieję, że uda mi się bardziej aktywnie tu być, nie tylko podczytywać. Mam przecież telefon z tapatalkiem i ogromne pragnienie, żeby nie zwariować na moim odludziu, próbując ogarnąć 3,5latkę i 5miesięczniaka. Musi się udać, c'nie? :)
gosica502
12-04-2014, 17:22
witam witam :) Malutko tu nas z podkarpacia :)
magnolia
12-04-2014, 18:32
No coraz więcej :) hej:)
hej :)
Podkarpacie rośnie w siłę :P
A warunki przecież do chustonoszenia idealne - tyyyle dzieci na podkarpaciu się rodzi;)
Kilka lat mieszkaliśmy w Krakowie i zdaje mi się, że Rzeszów jest jednak bardziej 'dzieciaty';)
/z telefonu pisane/
huskymama
13-04-2014, 00:05
:hello:
a z których to okolic Rzeszowa jesteś?
Z tych bliżej Jarosławia :D
W Krasnem mieszkamy (kilka km od 'rzeszowskiego' Auchana).
Z każdą przeprowadzką coraz bliżej Jarosławia - może koniec końców tam wylądujemy;) Bardzo to miasto lubię, szczególnie jak pachnie czekoladą. Jesteśmy tu obowiązkowo w sierpniu, na Festiwalu, no i od czasu do czasu do Black Coffee zaglądamy, bo uwielbiamy tę knajpę.
Może się uda spotkać w trakcie Festiwalu? Swoją drogą, coraz więcej dzieci się tam pojawia:)
Pozdrawiam :-) jezdzilam na wakacje do malej wioski w okolicach Lubaczowa, pieknie tam oj cudnie wprost:-)
My mieszkamy w Jarosławiu przy wylocie na Rzeszów. A w Rzeszowie jesteśmy w każdą sobotę. Do Black Coffee też zaglądamy. I na festiwal też.
Pachnie pachnie, czekoladą i ciepłymi ciastkami, po całym mieście.
O, to znaczy, że niedaleko nam do siebie;) Może uda się mikrozlot w czasie festiwalu. Pozdrawiam!
O, to znaczy, że niedaleko nam do siebie;) Może uda się mikrozlot w czasie festiwalu. Pozdrawiam!
mikrozlot mówisz? :thumbs up: albo wcześniej... :wink:
jakbyś już nie ogarniała pakuj maluchy do samochodu i przyjedźcie do nas. (U mnie 3 dziewczynki 7, 4 i prawie 2 lata).