Zobacz pełną wersję : Spiral Tree
sensibileanima
29-03-2014, 12:51
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10153653_786644451359673_1335189957_n.jpg
info z FB
Piękna chusta Natibaby Spiral Tree w kolorach czarny z turkusem (70% bawełna, 30% konopie) może być Twoja. Frangipani Baby prowadzi preorder na tę chustę. Chusty będą wysyłane do Europy bezpośrednio z Natibaby.
Troche za cienkie te drzewka w proporcji do masywnej czerni. A beda foty utkanej?
owieczka33
29-03-2014, 19:05
Troche za cienkie te drzewka w proporcji do masywnej czerni. A beda foty utkanej?
zawsze możesz nosic na lewej, jak ja bym to uczyniła.
Fajny motyw, ale nie lubie czarnych chust.
Fajny motyw ale... ale na wiązaniu drzewko będzie do góry nogami (kieszonka, kangurek, plecak prosty ) i to moze dziwnie wyglądać (odwrócone drzewko z pniem w roli głównej) i być denerwujące na dłuższą metę... Jedyne wiązanie, przy którym ten wzór będzie dobrze wyglądał to plecak z koszulką.
Chyba lepiej aby drzewka wyrastały ze środka, wtedy byloby bardziej uniwersalnie.
Fajny motyw ale... ale na wiązaniu drzewko będzie do góry nogami (kieszonka, kangurek, plecak prosty ) i to moze dziwnie wyglądać (odwrócone drzewko z pniem w roli głównej) i być denerwujące na dłuższą metę... Jedyne wiązanie, przy którym ten wzór będzie dobrze wyglądał to plecak z koszulką.
Chyba lepiej aby drzewka wyrastały ze środka, wtedy byloby bardziej uniwersalnie.
Jak dziecko drobne to nawet drzewka nie będzie widać, tylko te esyfloresy :)
Nie podoba mi się.
tabletowo pisane
jakieś takie za drobniutkie te wzory.
giovanka
31-03-2014, 16:41
Ładne drzewka, ciekawe jak wypadną po utkaniu.
Nie podoba mi się wzór, kolory fajne.
A mi podoba się bardzo, myślę że po utkaniu może zyskać...i wzór, i kolorek :D
kolor drzew oczywiście mi się podoba, ale czemu na czarnym? :(