Zobacz pełną wersję : Przeciekające Itti Bitty
Hej dziewczyny,
jestem w szoku normalnie, moze któraś z Was ma itti bitti- zawsze słyszłałm dużo dobrych opini, wiec zakupiłam na bazarku. i mój 3 tygodniowy synal zalewa się w nich, bardzo szybko- nie chodzi na pewno o za długi czas na pupie. może są zatłuszczone? miała któraś tAKI PRZYPADEK Z ITTI? DZIĘKI Z GÓRY ZA POMOC :hey:
Wiewiórka
06-03-2014, 11:30
a wkładasz brzego otulacza w pachwiny czy na udka?
staram się tak zapinać żeby nie było luzu między nogami a pieluchą. Ale tak myślę że chyba zapinam na udka :)
a wkładasz brzego otulacza w pachwiny czy na udka?
a jak się go powinno wkładać? jak się domyślam pewnie w pachwiny jakoś :)
margolcia1006
09-03-2014, 09:41
Tak powinno się wkładać w pachwiny , nie na udkach :)
może Twój synek jest jeszcze za mały do tej pieluszki, nawet do rozmiaru S. Można je regulować w pasie ale nie mają regulacji przy udkach, sprawdzają się dopiero, gdy dziecko do nich dorośnie, gdy przy udkach nie ma luzu. Upychanie w pachwinkach swoją droga, ale dopóki sa luzy, to upychanie nic nie da.
Mnie też ciekły i się wściekałam, a potem jak coreczka dorosła, to okazaly się bardzo dobre.
Nathalia
09-03-2014, 16:23
Używałam AIO i SIO od urodzenia, rozmiar s. Były trochę za duże, ale nigdy nie przeciekły. Może twoje są zatłuszczone? Mnie niedawno przeciekły M, są takie akurat, ale babcia nie w porę przebrała i może dlatego.
fensterka
09-03-2014, 16:26
mnie tez ciekły, maluch musi dorosnąć do danego rozmiaru, a potem będą już pasowały
Nathalia
09-03-2014, 17:16
mnie tez ciekły, maluch musi dorosnąć do danego rozmiaru, a potem będą już pasowały
To miałam szczęście, bo nam nie przeciekały,a były trochę za duże.
Myślę, że można pieluszkę zapiąć wyżej, żeby nie było luzów i napkami w pasie regulować(zapiąć dość ciasno).
dzięki wszystkim za odpowiedź, dam im jeszcze jedną szanse bo podobają mi się skubane :)
Masz rozmiar S?
Ananke,mam rozmiar s i m
mój synal duży chłopak jest wiec chyba ska nie jest za duża dla niego. już z 5 kg waży i ma z 62 cm, wiec moze to kwestia techniki lub zatłuszczenia.