Zobacz pełną wersję : 4 marca Ząbki Biedronka przy bazarku
villemko
04-03-2014, 20:25
Mama w granatowej kurtce a dziecie w chuście w niebieskie pasiaki - fajnie widzieć w naszej mieścinie chustującą mamę, miałąm zagadać ale jakoś zcykorzyłam ;)
villemko
16-03-2014, 21:55
O witaj :D, fajnie wiedzieć że w Ząbkach tez dziewczyny noszą, ja niestety już prawie tylko wózkiem, mam małe nadzieje,że jak się zrobi cieplej to może w jakimś toddlerze wybierzemy się na spacer :)
Mój potomek już też ponad 9 miesięcy, ale ja jestem na etapie odkrywania chust. :-) poza tym, przeżywam wózkowe protesty małego... I też czekam do lata, żeby nosidło wypróbować.
Eech, trzeba było podejść. Pewnie coś innego bym usłyszała niż pytanie, czy mu nie za zimno w nóżki. ;-)
villemko
19-03-2014, 10:32
Następnym razem zagadam :) UMnie od początku chusty były be, nosidelka tez be , wytrzymuje góra 15 min. Za to wozek bardzo lubi i nigdy nie bylo protestów, także tak . Moze następne bedzie bardziej współpracowało
Odświeżam, bo moja koleżanka włąśnie z Ząbek chce chustować swą maleńką Natalię, pewnie przydałoby się jej wsparcie na miejscu bo zupełnie nie zna tematu jeszcze, będzie wybierać pierwszą chustę, pewnie szukać doradcy... Ktoś pomoże jakby co? :)