PDA

Zobacz pełną wersję : Witam z Kielc

karolciaczika
20-02-2014, 10:34
Witam wszystkich:)
Mam na imię Karolina,jestem z Kielc i oczekuje małej Marysi:heart: forum podczytuje od zeszłego roku kiedy tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży,głównie interesuje mnie temat pieluszek wielorazowych,sporo z bazarku korzystałam i cała wiedzę o pieluchach wielorazowych stad w sumie zaczerpnęłam,wyprawkę pieluszkową już mam teraz zagłębiam się powoli w temat chust,do porodu jeszcze trochę ponad 2 miesiące więc mam jeszcze czas:)bardzo bym chciała nosić,może nie od urodzenia,ale jak najszybciej.
mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grona chociaż tak późno przypomniało mi się że tu się przedstawia:duh: i że jeszcze dużo cennych rad zaczerpnę z forum.Ale się rozpisałam:p

ekspreskawowy
20-02-2014, 11:16
Aaa witam krajankę ze stolicy województwa :D

Mam nadzieję, że temat chust też stanie ci się bliski bo noszenie to cudowna sprawa. Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za szczęśliwe bezproblemowe rozwiązanie.

ślimaczuś
20-02-2014, 11:21
Witamy i zapraszamy, a noszenie to super sprawa :D

marylove
20-02-2014, 13:47
Witam koleżankę z mojego ukochanego rodzinnego miasta!:hey:

karolciaczika
20-02-2014, 17:25
Witam wszystkich:Dciekawe czy jest więcej dziewczyn z Kielc na forum,w Kielcach jest troche problem z kupnem pieluszek wielorazowych czy chust,wszystkie moje kolezanki jada na pampersach,żadna nie nosi w chuście:frowntrochę dziwnie spoglądają na mój stosik pieluchowy,mama mówi że mi odbiło,dobrze że mężowi podoba sie pomysł wielorazowego pieluchowania. i nie ma w Kielcach chyba żadnego klubu kangura,a jeśli ktoś wie że jest i ma namiary to bardzo proszę o podanie,chętnie bym chodziła na takie spotkania:)

ekspreskawowy
20-02-2014, 17:36
mamą się nie przejmuj - do mnie przy pierwszym dziecku też wszyscy pukali się w głowę że noszę w chuście a teraz niemalże wykłady daję bo tacy wszyscy zainteresowani i że takie to fajne i też by chcieli. Najważniejsze to świecić przykładem :ninja: a naśladowczynie same się znajdą. Z tego co wiem to w Klubie Mam gdzieś na Ślichowicach bywały warsztaty chustowe ale to było w 2009 r. nie wiem jak teraz.

agum
20-02-2014, 23:39
Witaj.Wprawdzie nie ja, a mój mąż z Kielc więc bywamy dość często i poczułam że muszę (czyt.chcę) się przywitać.
To być może do zobaczenia gdzieś kiedyś :-)
A zakupy to i tak internetowo przecież najlepiej więc nie ma dużego znaczenia brak sklepu stacjonarnego. A opinii masz tu mnóstwo o wszystkim praktycznie

czarna_zaba
21-02-2014, 18:36
Witaj,jest nas z Kielc kilka, mamy nawet swój wątek na spotkaniowym, ale słabo działa:)
Znacznie prężniej niż Klub Kangura działa Klub Mam http://klubmamkielce.blogspot.com/ z warsztatami noszenia i tańcem w chuśtach (i w ciąży:))
Super ze jest nas w mieście coraz więcej

karolciaczika
21-02-2014, 19:01
Muszę przedzwonić do tego klubu mam i zapytać o jakieś spotkania albo warsztaty chustonoszenia:)dzięki za link,teraz zaczynam zajęcia w szkole rodzenia może tam zrobią jakieś zajęcia z wiązania chust:)

ostroszyc
21-02-2014, 20:03
W szkole na Prostej jesteśmy w ten piątek :) i w każdej kolejnej edycji też

magnus
21-02-2014, 20:25
Cześć :)
Z doświadczenia Ci powiem, że najbliższe otoczenie się przyzwyczaja. A dalszym nie ma się co przejmować :)