Zobacz pełną wersję : Wrocław ponownie wita :)
Witam,
mam ponad 3-miesięczną córeczkę, pożyczoną elastyczną Pentelke i spory zapas chęci i zapału :razz:
i co ważne BARDZO sie ciesze, że odkryłam to forum :)
Nadarienne
15-02-2014, 23:19
Witam serdecznie! :)
Pekatrine
15-02-2014, 23:29
witamy i zapraszamy na spotkania "na żywo"
Madzia_180
15-02-2014, 23:30
to i Brzeg przyłącza się do przywitań :)
angel_ga
16-02-2014, 00:30
Witaj witaj:-D
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
December
17-02-2014, 12:23
Nieśmiało i ja się przyłączę :-)
Również bardzo się cieszę, że to forum istnieje. Czytuję je od kilku tygodni, ale to mój pierwszy post - po nieprzyjemnych rozmowach z najbliższą rodziną i znajomymi (chustonoszenie, używanie wielorazówek, spanie z dzieckiem), potrzebna mi była taka "grupa wsparcia" ;-) Jaś urodzi się dopiero w kwietniu, ale od samego początku nastawiona jestem na tzw. Rodzicielstwo Bliskości. Zatem czytam, czytam i czytam i mobilizuję siły na walkę natury z kulturą ;-)
Pozdrawiam ciepło.
Marciula
17-02-2014, 17:44
witamy :)
Nadarienne
17-02-2014, 17:46
Witaj December! :) Wrocławska grupa widzę coraz większa. :)
To i ja się dołączam:) Witajcie. December to my razem na wiosnę się szykujemy:) Moja przygodę z chustą i rodzicielstwem bliskości zaszczepiła we mnie moja siostra, naturalnie szybko się zaraziłam jeszcze zanim dziecko było w ogóle w planach a teraz już drugie w drodze:)
December
18-02-2014, 22:27
To i ja się dołączam:) Witajcie. December to my razem na wiosnę się szykujemy:) Moja przygodę z chustą i rodzicielstwem bliskości zaszczepiła we mnie moja siostra, naturalnie szybko się zaraziłam jeszcze zanim dziecko było w ogóle w planach a teraz już drugie w drodze:)
Gratuluję maderka! U mnie na razie dziecię nr 1, choć marzy mi się trójeczka (: Co do RB, to ja z kolei słyszę wciąż od bliskich, że tak się dzieci nie wychowuje (; ale im bliżej terminu, tym bardziej się wzmacniam w przekonaniu, że to najlepsza droga (i dla dziecka i dla rodziców).