PDA

Zobacz pełną wersję : warszawa płocka galeria wypieków

kks
10-02-2014, 17:03
hej :hey:
spotkałyśmy się dziś w piekarni - zagadnęłaś, czy się nosimy. a znakiem rozpoznawczym nie chusta była, a torebka dokebu;) nie spytałam nawet o nicka, więc tą drogą pozdrawiam:) jesteśmy może sąsiadkami?

maroussia
10-02-2014, 22:57
Cześć! To ja! :hey:
Szłam do szwagra na Płocką. Klęłam na czym świat stoi, bo zgubiłam się, no i dobiły mnie bariery architektoniczne. Wracałam do siebie na Mokotów strasznie dłuuuugo, kombinując z dojazdem MZA. :ninja: Żałowałam, że nie wzięłam małej w nosidło. Byłoby mi jednak bardzo ciężko z wyładowaną torbą.

kks
11-02-2014, 00:34
ooo, Wola pod względem wózkowym jest koszmarna! nie wiem, gdzie jest gorzej w Warszawie:/ jak idę na Ochotę do moich rodziców, to widzę kolosalną różnicę. a i zgubić się u nas też można. ale za to pokonywanie tych chodników i progów to niezły sport, wysiłkowo-akrobatyczny wręcz bym powiedziała;)
jeszcze raz pozdrawiam i dzięki za miłe spotkanie:)

maroussia
11-02-2014, 00:38
ale za to pokonywanie tych chodników i progów to niezły sport, wysiłkowo-akrobatyczny wręcz bym powiedziałahttp://www.chusty.info/forum/images/smilies/icon_wink.gif
Tak, wróciłam bardzo zmęczona! Jedyny plus, że mała wyspała się, bo przeszłam w końcu przez Wolę praktycznie pieszo, aż do Centrum.:) W Centrum są windy, ale najczęściej zepsute.
I ja dziękuję za pogawędkę i życzę szczęśliwego spotkania z maleństwem! :)

owieczka33
11-02-2014, 01:36
Jakie super spotkanie! :)
Też zaczepiam chusto-mamy, ale tylko raz trafiłam na forumkę.

maroussia
11-02-2014, 16:03
Też zaczepiam chusto-mamy, ale tylko raz trafiłam na forumkę.
Bo z tymi chustami / nosidłami, to różnie bywa, ale torebka od Dokebu daje dużą szansę na forumkę. I ja muszę się w końcu w kolejkę ustawić (po torebkę). :)

kks
11-02-2014, 16:12
to prawda;) ja też mam na koncie jedno "forumowe rozpoznanie" właśnie po doketorebce;) i kilka zaczepionych mam noszących, które nie znały forum. więc zdecydowanie marka dokebu daje spore szanse na namierzenie forumek;)