PDA

Zobacz pełną wersję : Adamczyk z wisiadłem w eurobanku

Judyta
02-02-2014, 07:13
Pokazali jak bardzo noszenie dziecka jest niewygodne, tu mu główka leci, za chwilę się przekręca.. Szkoda, że np. Tula nie ma reklam, bo po niej przydałaby się reklama "prostująca" i polecająca nosidła ;)

asioczka
02-02-2014, 07:30
widzialam wczoraj. szkoda, bo ludzie wierza, ze wszystko co w tv, to jest ok.

Kalahim
02-02-2014, 08:42
a zastanawiałam się wczoraj czy się wątek pojawi ;). cała reklama jest nieco ironiczna, więc wątpię żeby ktoś z niej czerpał wzorce.

Nympha
02-02-2014, 08:58
Wzorce może nie, ale żal mi tego maleństwa ;) (jeśli to nie lalka, bo się nie przyglądałam :D )

kamillasz
02-02-2014, 10:24
cała reklama jest nieco ironiczna, więc wątpię żeby ktoś z niej czerpał wzorce.
Też się wczoraj nad tym zastanawiałam, gdy zobaczyłam tą reklamę :p

cała reklama jest nieco ironiczna, więc wątpię żeby ktoś z niej czerpał wzorce.
A z tym czerpaniem wzorców to zależy od człowieka. W każdym bądź razie i tak szkoda, że jednak Adamczyk nie ma tego maleństwa lub lalki w porządnym nosidle.

samasia
02-02-2014, 10:34
Hehe, widziałam reklamę dziś rano i myślałam tylko: "Kolanka wyżej!" :P

silver
02-02-2014, 10:58
A z tym czerpaniem wzorców to zależy od człowieka. W każdym bądź razie i tak szkoda, że jednak Adamczyk nie ma tego maleństwa lub lalki w porządnym nosidle.
spoko.
wtedy byłoby larum, że ludzie będę niepoważnie traktować chusty, bo pojawiają się w reklamie z przymrużeniem oka.

marjen
02-02-2014, 12:56
też widziałam dziś kątem oka tę reklamę. jako reklama taka sobie skoro nawet nie zapamiętałam jakiego banku :) wydawało mi się że to ING nie wiem czemu. gratulacje dla twórców...
no i też się oburzyłam na to wisiadło :(

owieczka33
03-02-2014, 10:35
W takich chwilach mój Pan nuci "A miało być tak pięknie"....

tintirinka
03-02-2014, 10:52
Dajcie jakiegoś linka, bo jak wpisuje w yt to milion filmów mi się pokazuje.

RoxieSTB
03-02-2014, 12:20
http://www.youtube.com/watch?v=emIa1oaC5AM

tintirinka
03-02-2014, 14:37
Dzięki:)
A tam nie dość że wisiadło, to jeszcze smoczek, mleko, butelka....:what:
Nie, to nie ten dział:D

matysia
04-02-2014, 12:48
nie zachwyca ta reklama

Filippa
04-02-2014, 13:01
Tylko, że niestety tylko mały % ludzi rozumie, że reklama jest ironiczna. Większość powie z dumą, jak wczoraj pani z niemowlakiem u lekarza w wisiadle - "nawet Adamczyk tak nosi" i oczywiście będzie miała rację :(

edit: z drugiej strony, skoro reklama ma być ironiczna, to nie podoba mi się w takim razie "nabijanie" z rodziny wielodzietnej.

mama_majusi
04-02-2014, 13:44
Oj też widziałam tą reklamę i aż gęsiej skórki dostałam. :twisted: Ale muszę pochwalić się moim mężem, który co prawda jest "nawrócony" i niby wyedukowany w temacie "czemu wisiadło be, a ergo cacy", ale zdarzały mu się komentarze, że "to przecież tak samo, tylko tu między nóżkami szerzej" itp. Na widok pana papieża zaczął wręcz krzyczeć "O rany, jak on nosi to dziecko, tak się nie nosi! :mrgreen: Jeju, ale to dziecko wisi w tym nosidle, a jak główka mu leci!"
Ale zgadzam się, też widzę trochę krzywy i ironoczny obraz wielodzietnej rodziny, który mi się nie podoba. (Choć sama mam jedynaczkę i narazie tak pozostanie). No i ta Bohosiewicz wyłażąca na koniec to już kompletna porażka. :duh:

Agulinka
04-02-2014, 16:19
a nas zdziwły malutkie różnice wieku między dziećmi. Przy stole siedzi ok 1,5 roczniak, on nosi ok 10-cio miesięczniaka, a ona w 8 czy 9-tym miesiącu ciąży. Chyba że ma kilka kobiet do rodzenia.

beniutka_bo
04-02-2014, 16:36
no przecież to "Och Karol2" a tamten miał harem, wię nie dziwne, że takie małe różnice;) BTW, ta od "jajeczniczki" to przypadkiem nie starsza Bohosiewicz?
Już mu się dostało w wątku "koszmarne noszenie/wożenie"

Magenta
04-02-2014, 17:15
e tam ja się uśmiałam ;) (zauważyłam, że w tych bardziej energicznych scenach to lalka jest) jedno podziwiam: tatuś obrotny, że hej i w robieniu dzieci i w zajmowaniu się nimi :lol:

nynka87
04-02-2014, 17:24
też wczoraj zauważyłam to wisiadło, ten fakt tak mi przesłonił resztę przekazu że nie zwracałam uwagi o co tam chodzi, ale dziś się przyjrzałam, no niefajny obraz rodziny wielodzietnej, ale widać chociaż równouprawnienie bo jak w niewielu reklamach to tata a nie mama próbuje ogarniać wszystko ;) tak jak w reklamie kapsułek do prania co tata robi córce warkocz :)

gazetka
07-02-2014, 21:25
a moja mama zobaczyła wisiadło, i powiedziała, że powinnam sobie takie kupić bo się super szybko tam wkłada dziecko, nie trzeba dociągać i to w ogóle świetne (nie żeby była przeciwniczką chust, ale co dla niej za trudne tego nie lubi) Czyli taki wydźwięk ma ta reklama, no bo skoro już noszą tak w telewizji to musi być super.

JustNik
26-02-2014, 13:43
a ja dla odmiany slyszalam pozytywne opinie o tej reklamie poniewaz przecietny ogladacz reklam nie zauwaza nawet czy to chusta czy wisiadlo czy nosidlo. To tylko my mamy takie oko zeby od razu rozszyfrowac dlugosc chusty, splot i nazwe ;) ludzie tylko zauwazaja ze facet nosi, ze ma kilkoro dzieci i tyle