PDA

Zobacz pełną wersję : Pupeko, kieszonka

madziaaliyah
31-01-2014, 01:20
Czy ktoś ma/miał może kieszonki Pupeko i może podzielić się wrażeniami? Jak się sprawdzają? Zamierzam właśnie zanabyć kieszonkę z tej firmy z pulu bawełnianego i zastanawiam się, czy się sprawdzi... Czy ten pul jest bardzo gruby? Jak ze szczelnością tej pieluchy? Gumki nie obciskają? Ten OS to jest taki mniejszy czy większy? I jak się zachowuje ten welurek od pupy (z welurkiem kieszonek jeszcze nie widziałam, tylko z mikropolarem). Ciekawa jestem Waszych doświadczeń z ta pieluchą.

cyberkot
09-02-2014, 10:12
Ja odradzam kieszonki, nam przeciekają od samego początku. Welurowe są lepsze, ale moim zdaniem lepiej zainwestować w otulacze.

Wiewiórka
09-02-2014, 11:22
Czy ktoś ma/miał może kieszonki Pupeko i może podzielić się wrażeniami? Jak się sprawdzają? Zamierzam właśnie zanabyć kieszonkę z tej firmy z pulu bawełnianego i zastanawiam się, czy się sprawdzi... Czy ten pul jest bardzo gruby? Jak ze szczelnością tej pieluchy? Gumki nie obciskają? Ten OS to jest taki mniejszy czy większy? I jak się zachowuje ten welurek od pupy (z welurkiem kieszonek jeszcze nie widziałam, tylko z mikropolarem). Ciekawa jestem Waszych doświadczeń z ta pieluchą.
dopiero co zauważyłam
no wiec posiadam kieszonke pupeko z pulu bawełnianego z której jestem zadowolona
Miałam juz wiele pieluch z tego rodzaju pulem wiec mam duże doswiadczenie
Ladnie skrojone, pul miękki, nie jest sztywny, gruby, nie szeleści, jest raczej cienki. Jest szczelny o ile pielucha nie jest totalnie przesikana, ale to dotyczy kazdej pieluchy wielo. Ten one size to jest standardowy, na pewno nie mniejszy, ale duży też nie. Gumki mojego syna nie obciskały. Prawde mówiąc wole pieluchy z welurkiem syntetycznym i ten taki ma z czego jestem zadowolona.

ewaibartek
10-02-2014, 12:41
o Pupeko to chyba był osobny wątek?