PDA

Zobacz pełną wersję : wątek patriotyczny

Muminmamma
27-01-2014, 02:22
Otwieram wątek "patriotyczny" :) Bardzo mnie cieszy ze Nati ma takie sukcesy zagraniczne, ale... może można jeszcze lepiej? Czego inni mogą się nauczyć od Nati a co Nati mogłoby udoskonalić? Nie mówię tylko o chustach, ale też o komunikacji, stronce www, opakowaniach etc.

Z mojej strony uwagi:
- strona na facebook'u- czemu tak mało zdjęć od mdzynarodowych chustonoszek, komunikacja to właściwie wpisy o nowych chustach (w didku jest trochę ciekawiej, a też wpisy aktualizowane są w weekend) a przecież nie tylko o to chodzi w "oswajaniu" klientów
- czemu nie ma w sprzedaży woreczków/plecaczków do chust?
- brak info o materiałach (jakie właściwości mają poszczególne materiały, dlaczego bambus naturalny jest droższy od wiskozy bambusowej etc)

Ale oczywiście zdjęć i modelek to zagranicą mogą nam tylko pozazdrościć :)

Magenta
27-01-2014, 08:45
a ja myślałam, że tu chusta z wątkiem w kolorach patriotycznych będzie ;)

Muminmamma
27-01-2014, 11:06
Tak ja wiem, ze jest powiedzenie ze watek bez zdjecia to nie watek, ale moze ktos sie odwazy cos dodac ;) ?
Czy może powstal tylko pomysl na chuste dla kibica - bialo czerwona , na srodku orzel ???:lool:

Guest
27-01-2014, 11:09
jeżeli badasz rynek to wystarczy poczytać sobie wątki Nati tam można ogrom informacji i wniosków wyciągnąć

demona
27-01-2014, 11:11
jeżeli badasz rynek to wystarczy poczytać sobie wątki Nati tam można ogrom informacji i wniosków wyciągnąć
co nie wszyscy robią;)

Muminmamma
27-01-2014, 12:01
Nie chodzi mi o ankiete nt chust, ani czy dobrze nosza stare czy nowe, czy ceny sa wysokie czy niskie i dlaczego sa wysokie :)- a tylko na takie inf z ostatnich miesiecy natrafilam, chodzilo mi o aktualne spojrzenie na inne rzeczy niz same chusty- sposob komunikowania sie (strona, facebook, rodzaje info), przywiazywania nas (klientow) do siebie i cala oferta w porownaniu np do Didymosa. A na taki watek nie natrafilam, ale jak mozecie podpowiedziec gdzie szukac to prosze tam sie grzecznie wyniose ;)

peluche
27-01-2014, 14:00
a co? darmowe badanie rynku przez Nati?
nie kupię i nie kupuję juz Nati, daaaawno temu...
poszperaj na forum dlaczego Nati ma gdzieś swoich klientów, poczytaj o rozjechanych makach i innych tego typu historiach :D

amst
27-01-2014, 15:05
Strona firmowa Nati to jedno. Fanpejdż to drugie - zapraszam ;) Są i międzynarodowe chustofanki i badanie rynku.