Zobacz pełną wersję : Nowość z targów
Na fb pojawił się filmik z nowością, czy tylko mi się wydaje że to nowy koc piknikowy?:D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1622864_718987084802680_1756344685_n.jpg
Muminmamma
26-01-2014, 11:35
Kratka. Lennylamb juz mial i na forum sie nie spodobala :). Ale ta kratka Didymosa jest spokojniejsza- bardziej jak pled. Ja zakladam ze z welna... zobaczymy.
o matulu co się z Didkiem dzieje????????????????????? Albo odgrzewane kotlety, albo pledy z górskiego schroniska... :(
http://www.didymos.de/en/Babywearing/Didymos-Baby-Wrap-Sling-Coloured-Chequers.html
owieczka33
28-01-2014, 18:41
Pled? Ja mam taką ścierkę do garów w kuchni. :lol:
Taak, zdecydowanie kuchenna ścierka.
Owieczko obśmialam się :D
o rany! ni w kij, ni w oko. Kolory ble,wzór ble, no ble w ogóle. Macie rację Scierka jak się patrzy ;)
No zajrzalam tam w koncu i sie skrzywilam jak po cytrynie :O brzydkie to fuj. I pierwszy raz tak o chuscie pisze. :-\
To ludzie to kupują? I dzieci motają?
Chociaż w sumie hajtki naszych babć też kraciaste były. Tylko może nie takie oczodajne :lool:
Jak mawiał mój Dziadek "Jeden woli Kryśkę, drugi Maryśkę".
Jakichś nabywców pewnie znajdzie, choć ja bym się w ich gronie nie znalazła. Łagodnie mówiąc jest nieładna ;)
Ekhm... jak na chuste to nie nie nie.
sylabelle
29-01-2014, 19:39
:omg:
FatalFuchsia
30-01-2014, 12:09
Na nosidlo pierwsza klasa. No po prostu rewelacja do przerobienia. Widze to nosidlo oczami duszy i :fire::fire::fire:
Muminmamma
31-01-2014, 08:45
A ja bym tam mogla ten pledzik do ciemnej bluzki założyć ;-)
To co mi sie naprawde nie podoba to tak mocno umalowana mlodziutka dziewczyna, nijak to ani do tej chusty ani do niej, ani do oswietlenia na zdjeciu- nie pasuje.
Tak sobie zaglądnęłam w ten link, bo piszecie "brzydka", no i aż mną szarpnęło przed kompem i powiedziałam słowo które chustomatce nie przystoi:D
na leżak w sam raz - ożywiłby każdą plażę :)
koszyk w łapę i na grzyby, tak mi się kojarzy
angel_ga
04-02-2014, 23:33
Brrrr,paskudna:-(
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2