Zobacz pełną wersję : Kalinka :)
Marciula
16-01-2014, 11:27
Kalinka (50% wiskoza 50% len) dziś o 15:00 w naszym sklepie!
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/35/wnmf.jpg (https://imageshack.com/i/0zwnmfj)
chusta ładna
ale Olka i Kalinka :love:
chyba Mereżka lepiej im wyszła. no i znowu no cotton dla tego typu wzoru?
chyba Mereżka lepiej im wyszła. no i znowu no cotton dla tego typu wzoru?
...powinien być 100% len, nie? ;D
...powinien być 100% len, nie? ;D
ojjj taaaak
Nieeee. Tym razem zdecydowanie mówię nie.
Tego typy łowiczanek kompletnie mi nie podchodzą.
Ach, serce mi drgnęło jak zobaczylam tytuł wątku, ale chusta paskudna, nie będę tego kupowała tylko ze względu na nazwę :ninja:
Mojego serca tez nie podbila. Zdecydowanie.
Jak dla mnie stanowczo za blada :P
Ludowa, ale niemoja ;)
Ja bym lowicka wziela, taka w nasycone wzory, jak wycinanki, na czarnym tle. Cos a la goralska chusta ;)
Taka sprana jakaś... Nie, nie, nie...
Marciula
16-01-2014, 13:38
tylko mi ona się podoba? :lool:
Merezka była ciekawa, w klimacie zimowym bardzo, w różnych zestawieniach z ubraniami byłoby w niej do twarzy. A ta owszem, ładna jest, ale taka aż do bólu oczywista, ludowa, w sam raz na wesele wiejskie i tyle. Jak można sobie pozwolić na drogą chustę na jedno wyjście, to czemu nie ?
owieczka33
16-01-2014, 15:28
Modelki śliczne.
Chusta, według mnie- ładniejsza od mereżki. Tylko kolorki "sprane".
Olka, miło Cię widzieć!!!!
chusta jak chusta, d*py nie urywa, bo to nati.
całość wyglada uroczo i klimacik zdjęcia fajny, chusta pasuje do ubioru modelki idealnie, ale na tym koniec moich zachwytów...
Ludowa, ale niemoja ;)
Ja bym lowicka wziela, taka w nasycone wzory, jak wycinanki, na czarnym tle. Cos a la goralska chusta ;)
oj tak!!
Mnie tez zupelnie nie kreci
mi się podoba na zdjęciu ale siebie w niej nie widzę
Właśnie, do takiej chusty musiał by być pełny luk, lub chociaż jakiś dodatek dobitnie regionalny.
Choć pewni ładnie by też wyglądała na większe wyjście do małej czarnej i czerwonych butów :)
Na co dzień, nie bardzo. Jakoś nie widzę siebie w niej, jak w dresie z rana tacham dziecię do żłoba.
giovanka
20-01-2014, 18:20
Chusta fajna, lubię takie klimaty, ale zdaje mi się, że nieco lepiej by wypadła na ciemniejszym tle w nieco innym świetle, bo wyszła faktycznie blado;)
sylabelle
21-01-2014, 11:53
Druga strona powinna się lepiej prezentować, bo jest czerwona. A poza tym z tego co mi wiadomo to chyba miał być limit dla jakiejś ukraińskiej strony :confused: Dla Ukrainek w sam raz takie klimaty :)
nie :/ dziwnie jakos się to wszystko komponuje. nie mój klimat totalnie