Zobacz pełną wersję : Małe me a Milovia
Dziewczyny, potrzebuję informacji, czy pieluchy Małe me są identyczne jak Milovia? Wiem, że to ta sama firma :)
Mamy starszy model kieszonki (Małe me właśnie) i nam bardzo pasuje, chcę zakupić więcej, ale zastanawiam się, czy wraz ze zmianą nazwy krój kieszonki nie uległ przypadkiem zmianie?
Ma może ktoś z Was porównanie? Dzięki za pomoc!
Dziewczyny, potrzebuję informacji, czy pieluchy Małe me są identyczne jak Milovia? Wiem, że to ta sama firma :)
Mamy starszy model kieszonki (Małe me właśnie) i nam bardzo pasuje, chcę zakupić więcej, ale zastanawiam się, czy wraz ze zmianą nazwy krój kieszonki nie uległ przypadkiem zmianie?
Ma może ktoś z Was porównanie? Dzięki za pomoc!
Według mnie jest taki sam. Nie zauważyłam żadnych zmian, chyba że ostatnimi czasy coś zmienili.
HoliPoli
30-12-2013, 13:43
ja kupiłam małe me na bazarku i od mojej nowej milovii się różniła tylko tym, że PUL sprawiał wrażenie bardziej gumowego niż plastikowego.
ale to otulacz był, w kieszonkach się nie rozeznaję :dunno:
Ja mam kieszonki i różnica jaką zauważyłam to że przy wejściu na wkład milovia ma lamowkę od wew strony a małe me tylko overlok. Ta różnica jest w wersji z coolmaxem, z polarem mam tylko stare.
aż poszłam sprawdzić i wyszło mi, że małe me jest jakieś 1,5 cm szersze niż milovia, ale małe me mam z coolmaxem a milovie wszystkie z mikropolarem. U mnie i małe me i milovia mają overlock przy wejściu na wkład. I milovia ma skrzydełka z przodu takie zaokrąglone a małe me szpiczaste bardziej.
Hehe, też sprawdziłam obie kieszonki z coolmaxem i są takiej samej szerokości, tylko to obszycie wewnątrz je różni, ja małe me kupowałam niedługo przed zmianą marki.