Zobacz pełną wersję : 27 grudnia IKEA Katowice
Paprotka
29-12-2013, 20:50
Mama w 2x w jakimś ciemnym pasiaczku :) Dzieć już pod roczek :)
pompolinka
29-12-2013, 22:32
my byliśmy ale w Tuli, jakby co pozdrawiamy
No to wysyp jakiś był - my bez chusty, ale widzieliśmy tam mamę w kółkowym pasiaku :D
AneczkaG
07-01-2014, 16:49
Ja ostatnio chodzilam po Ikei w kółkowym pasiaku (nati cypr), a za nami babcia pchała naszego pancernego trójkołowca.
my byłyśmy, ale 30.12 w indio
pompolinka
07-01-2014, 23:05
no to trzeba się kiedyś "zwołać" w katowickiej Ikei... wszystkie bywamy, tylko się mijamy:ninja:
Hehe, zlot chustomam w ikei :-P
Hehe, zlot chustomam w ikei :-P
dużo miejsca dla dzieciaków :D
AneczkaG
08-01-2014, 00:00
ja proponuję się zastanowic na Fashion House - mają ładniejsze pokoje do przewijania ;)
Ale FH grozi zakupami ciuchowymi :( a Ikea tylko kolejnym niepotrzebnym gażdzetem :)
W FH ciężej ogarnąć dzieci małe ( dużo sklepów, dużo ludzi i tylko jedna bawialnia gdzie nie można wejść z nimi), a w IKEA jest bardziej przyjaźnie, zwłaszcza przy zabawkach. Ja byłam też ale w kółkowym HOPKU a mąż miał w MT lawendowym :)
to kiedy w IKEI?
Paprotka
08-01-2014, 10:55
ja proponuję się zastanowic na Fashion House - mają ładniejsze pokoje do przewijania ;)
Super łazienkę rodzinną mają w galerii katowickiej! Moje dzieci oszalały z radości :P Ale to zdecydowanie nie jest dobre miejsce spotkań :)
Planuję wybrać się do ikei jeszcze przed porodem, jak coś zaplanujemy, to dam znać, może akurat któraś z Was też się zleci :)
no to trzeba się kiedyś "zwołać" w katowickiej Ikei... wszystkie bywamy, tylko się mijamy:ninja:
W zamierzchłych czasach się ponoć chustomatki właśnie w Ikei spotykały :)
AneczkaG
08-01-2014, 21:05
Super łazienkę rodzinną mają w galerii katowickiej! Moje dzieci oszalały z radości :P
Musze przetestować, bywam w GK dwa razy w tygodniu (przejazdem ;) )
pompolinka
08-01-2014, 22:28
W zamierzchłych czasach się ponoć chustomatki właśnie w Ikei spotykały :)
A może jednak:
Klub Kangura Katowice - 11 stycznia g. 11.00 Muzeum Historii Katowic, Rymarska 4, Nikiszowiec (http://www.chusty.info/forum/showthread.php/84960-Klub-Kangura-Katowice-11-stycznia-g-11-00-Muzeum-Historii-Katowic-Rymarska-4-Nikiszowiec)??
szkoda robić konkurencję :ninja:
Może to ja byłam w tej Ikei :P.