Zobacz pełną wersję : Magic Carbo
Magic Carbo (30% wełna merynos 70% bawełna) - przedświateczna nowość.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1504969_734187653272020_1999081279_n.jpg
margarita
20-12-2013, 13:58
nie kumam za bardzo wzoru jeszcze :oops:
fajne:love: i czarne:love:
ale piękna fryzure ma ta dziewczyna!!!
kolorki fajne, ale co to za wzór? wygląda jak jakaś magiczna mgła :D
Marciula
20-12-2013, 14:08
piękne, ale chciałabym zobaczyć zdjęcie niezamotane. Sama nie wiem, ale chyba kupie, bo trzeba mi pocieszenia po tym okropnym dniu :(
potrzebuję czarnej chusty ale wzór kompletnie mi nie podchodzi :/
Marciula
20-12-2013, 14:11
potrzebuję czarnej chusty ale wzór kompletnie mi nie podchodzi :/
skoro ta jest czarna, to pewnie zaraz będą inne czarne ;)
A wiecie co? Też tak sylwestrowo mi ta wygląda :lool:
dla mnie bomba, choć za czarnym nie przepadam, za ciemny dla mnie, chętnie za to widziałabym też granat/indygo
choć pewnie cena i tak przeskoczy moje możliwości
ale wzór ogromnie mi się podoba, taki swobodny, nienarzucający się jest, będzie pasował do każdej kreacji (na sylwestra w sam raz! ktoś tu wspominał już) no i przede wszystkim odnoszę wrażenie, że widać go prawie w całości na wiązaniu, co jest rzadkością :), tego typu wzory najczęściej wychodzą za duże w wiązaniu i tracą połowę swojej urody
zręczne cieniowanie, te gwiazdki takie migotliwe są, dodają smaczku całości
no i zdjęcie ach, miód na moje serce :), dopracowane, piękny, szlachetny kontrast tej czerni i chłodnego, zgaszonego różu, dyskretna koronka w rogu dla podkreślenia klimatu
oszczędnie, ze smakiem, elegancko
bardzo kobieca ta chusta jest i charakterna też
no i jak widać, można zrobić czarną chustę, która żałobnie nie będzie wyglądać
brawo!
Mayka1981
20-12-2013, 14:46
O mamuniu (jak to mawia Daphne), fajna!
Ma w sobie to COŚ... :)
Marciula
20-12-2013, 15:06
malgos :applause:pięknie to ujęłaś ;)
A ja głupia o 15 odświeżałam stronę, a to o 22 będzie :hide:
abcd_2007
20-12-2013, 15:16
piękna:heart:
malgos :applause:pięknie to ujęłaś ;)
Dzięki Marciula :), ja mam baaardzo skromny stosik i możliwości finansowe (zazdroszczę Ci, że ot tak polujesz, ech...), ale lubię sobie pooglądać, jak ktoś robi takie piękne rzeczy, nacieszyć oczy i przelać na papier swoje wrażenia, uchwycić, co mi się tam czai w myślach, to tak jakby przez chwilę chusta była moja :). Teraz rynek chustowy idzie w kierunku sztuki, tyyyle rzeczy nowych wychodzi, większości nie wypróbuję, to chociaż tyle radości mam, a co :ninja:!
A tę chustę dorwę kiedyś na bazarku :)
Zobaczyłam na fb i chociaż już od dawna chusty nie motałam i już motać nie będę, tę bym sobie kupiła do podziwiania :)
Bardzo podoba mi się wzór, taki magiczny.
cudowności <3
Już widze jakby to to wsadzić do farbki turkusowej czy czerwonej :beat:
czukczynska
20-12-2013, 16:36
Śliczna!
Pierwsza chusta po kilku latach w sumie, która mnie urzekła. Chyba dobrze, że juz nie noszę, nie motam to i żal mniejszy, ze poza zasięgiem:)
i skład piękny!
węgielek
20-12-2013, 16:58
ladne wszystkie - nosicielka i chusta :)
i dziecko tez fajne :)
sylabelle
20-12-2013, 17:39
ladne wszystkie - nosicielka i chusta :)
i dziecko tez fajne :)
ale piękna fryzure ma ta dziewczyna!!!
Dzięki dziewczyny :P
dla mnie bomba, choć za czarnym nie przepadam, za ciemny dla mnie, chętnie za to widziałabym też granat/indygo
choć pewnie cena i tak przeskoczy moje możliwości
ale wzór ogromnie mi się podoba, taki swobodny, nienarzucający się jest, będzie pasował do każdej kreacji (na sylwestra w sam raz! ktoś tu wspominał już) no i przede wszystkim odnoszę wrażenie, że widać go prawie w całości na wiązaniu, co jest rzadkością :), tego typu wzory najczęściej wychodzą za duże w wiązaniu i tracą połowę swojej urody
zręczne cieniowanie, te gwiazdki takie migotliwe są, dodają smaczku całości
no i zdjęcie ach, miód na moje serce :), dopracowane, piękny, szlachetny kontrast tej czerni i chłodnego, zgaszonego różu, dyskretna koronka w rogu dla podkreślenia klimatu
oszczędnie, ze smakiem, elegancko
bardzo kobieca ta chusta jest i charakterna też
no i jak widać, można zrobić czarną chustę, która żałobnie nie będzie wyglądać
brawo!
malgos, to bardzo miłe co piszesz. Sprawczynią tych zdjęć jest, być może niektórym znana tu z forum, Dagmara (djdag). Chusta rzeczywiście jest elegancka i dość dobrze udało się uchwycić wzór. :)
owieczka33
20-12-2013, 18:09
Fajnie, ze sie wyswietlilas sylabelle- pieknie Ci w tej chuscie :-)
Gwiazdeczki dodaja magicznej lekkosci :-) Idealna do kreacji na impreze. ;-)
jaa, trzysta pięćdziesiąty wzór u nati w tym roku. chyba już więcej nie będzie? :ninja:
ale korona jaka! :beat: ta mi się najbardziej podoba! :D
sylabelle
20-12-2013, 20:48
Fajnie, ze sie wyswietlilas sylabelle- pieknie Ci w tej chuscie :-)
Gwiazdeczki dodaja magicznej lekkosci :-) Idealna do kreacji na impreze. ;-)
Dziękuję :)
jaa, trzysta pięćdziesiąty wzór u nati w tym roku. chyba już więcej nie będzie? :ninja:
Niestety obawiam się, że to chyba nie koniec na ten rok ;P tajne źródła tak donoszą... A korona mego dzieła - dzięki :)
Marciula
20-12-2013, 20:57
sylabelle a jak z grubością chusty? Możesz porównać do innych natek? To jest 3kolor, tak? Grubas czy średnia raczej?
(zdjęcie śliczne, włosy masz serio zarąbiste :D )
Martulec
20-12-2013, 21:19
jaka przepiękna modelka - dodaje chuście urody!
jaka przepiękna modelka - dodaje chuście urody!
to prawda!!!
sylabelle korona fantastyczna
a dni w roku jest przeciętnie 365, jeszcze 15 chust powinno byc ;)
huskymama
21-12-2013, 01:13
mnie też :-) zaznaczam wątek i jutro teściową pomęczę, żeby mojej też taką koronę "usztrykowała" :p
chusta też mi się podoba, ale to chyba głownie zasługa tej czerni ;-)
adrijami
21-12-2013, 01:37
Czy ta chusta była już dostępna do kupienia? Nie widziałam jej na Nati stronie a chciałabym ją kupić. Dziękuję za pomoc. Dopiero odkryłam chusty i nosidełka:)
Frahenka
21-12-2013, 08:55
śliczna i chusta i modelka!
podoba mi się i o bardzo :D
Marciula
27-12-2013, 12:40
przyszła. Wygląda ślicznie, czary jest głęboki, nieco podśmierduje :hide:
mam zły dzień i to pewnie przez to, ale nie było mi zbyt wygodnie.... :sick:
http://imageshack.us/a/img850/417/51w5.jpg
http://imageshack.us/a/img534/5575/zo3h.jpg
Mayka1981
27-12-2013, 18:46
przyszła. Wygląda ślicznie, czary jest głęboki, nieco podśmierduje :hide:
mam zły dzień i to pewnie przez to, ale nie było mi zbyt wygodnie.... :sick:
Fajnie fajnie! :thumbs up:
Chociaż trochę blado wyszło na zdjęciu, ale skoro twierdzisz, że czerń głęboka to ja Ci wierzę ;)
A błyszczy się?
nie no ładna jest. Marciula wyglądasz na zmęczoną J też średnio zadowolony ;)
Marciula
27-12-2013, 23:16
J to chleb w buzi miał :lool:stąd taka mina ;) aparat mi coś szwankuje, dlatego zdjęcia takie do niczego. Nie błyszczy się, czerń krucza, chusta jest na serio ładna. Zamotaliśmy się w nią na spacer do sklepu i już było komfortowo, także to tylko kiepski poranek popsuł mi pierwsze wrażenie z tą chustą ;)