Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co minutę dostaję to samo pw od Sroki.co sie dzieje?

Nima
09-12-2013, 10:57
Piszę tutaj,ale mam nadzieje,że Sroka tez przeczyta. Nie wiem dlaczemu tak się dzieje. Dostałam pw,odpisałam,a za moment ta sama wiadomosc i tak w kółko.przy każdym odswiezeniu strony,albo jak chce wejśc na jakiś temat wskakuje mi ten komnikat. Czy to wina mojego kompa? Czy coś w ustaiweniach się pokopało u mnie lub u Sroki.
A jak wejdę normalnie w skrzynkę to mam tylko jedną wiadomosć (?) czyli tak jakby się w ogóle nie zapisały,no ale ciągle przychodzą :hmm: pomożecie? :(

Agulinka
09-12-2013, 12:00
nie wiem ja Ci pomóc, ale ciekawa jestem jak sprawdzasz forum w TV? Bardzo nie frapuje ta nowoczesna technologia...

Mayka1981
09-12-2013, 12:02
Piszę tutaj,ale mam nadzieje,że Sroka tez przeczyta. Nie wiem dlaczemu tak się dzieje. Dostałam pw,odpisałam,a za moment ta sama wiadomosc i tak w kółko.przy każdym odswiezeniu strony,albo jak chce wejśc na jakiś temat wskakuje mi ten komnikat. Czy to wina mojego kompa? Czy coś w ustaiweniach się pokopało u mnie lub u Sroki.
A jak wejdę normalnie w skrzynkę to mam tylko jedną wiadomosć (?) czyli tak jakby się w ogóle nie zapisały,no ale ciągle przychodzą :hmm: pomożecie? :(

W kompie tak czasami jest, jak masz otwarte kilka kart, na jednej z nich (albo na nowej) otworzysz PW i tam sobie odpiszesz czy co tam zrobisz a potem w poprzedniej odświerzasz, to jakby ta oryginalna dopiero "dostała" to PW...

Radą znajomych informatyków - zrobić restart ;)

annia
09-12-2013, 13:43
U mnie tak się dzieje, jak wracam strzałką "wstecz" do poprzedniej strony (czytam forum z listy nowych wątków). Przy każdym "wstecz" wyświetla mi komunikat o PW. Dopiero kiedy odświeżę tę stronę, albo przejdę na kolejną, to przestaje.

Nima
09-12-2013, 14:39
dzięki dziewczyny, zrestartowałam i to chyba pomogło, bo na razie odpukać nic się ni dzieje :) Ale miałam otwartą tylko jedną stronę, bo na to też zróciłam uwagę. A "wstecz" nie robiłam. Oswiezałam,albo chciałam wejsc jakis temat i bam :/ Dalej nie wiem coż to było,ale miejmy nadzieję,że nie wróci ;)

Agulinko --->nasz telewizor to samsung smart tv. normalnie mogę wejść do neta w telewizorze :)mam pilota z takim touchpadem i wystarczy jeden guzik :) włącza się duuuuużo szybciej niż komp,no ale odpisywanie trwa wieki :P

edit : jednak nie pomogło :/ napisałam tego posta,nacisnęłam wyslij ,a tu znow komunikat ,że mam pw :mad: kurde...

what the f... :(

Agulinka
09-12-2013, 14:43
dzięki za odpowiedź, nie miałam pojęcia o istnieniu takich telewizorów :)

Nima
09-12-2013, 14:44
dzięki za odpowiedź, nie miałam pojęcia o istnieniu takich telewizorów :)

ja też nie :P dobrze mieć kumpla ,który sprzedaje telewizory :D wszystko wie :D

Mayka1981
09-12-2013, 14:57
Agulinko --->nasz telewizor to samsung smart tv. normalnie mogę wejść do neta w telewizorze :)mam pilota z takim touchpadem i wystarczy jeden guzik :) włącza się duuuuużo szybciej niż komp,no ale odpisywanie trwa wieki :P

A nie masz tam z tyłu przypadkiem miejsca na USB co byś sobie mogła bezprzewodową klawiaturkę i/lub myszkę podpiąć?

Bo ja mam ;)

Olapio
09-12-2013, 15:08
ja mam ale nienawidze uzywac przegladarki w tv, nawet jak podlacze myszke i klawaiture

ale youtube jest fajny ;) a vod to juz w ogole, szkoda ze nie ma wszytskiego co jest w internecie

a co do glownego tematu to wylacz przegladarke i uruchom ponownie, powinno pomoc

Nima
09-12-2013, 19:46
A nie masz tam z tyłu przypadkiem miejsca na USB co byś sobie mogła bezprzewodową klawiaturkę i/lub myszkę podpiąć?

Bo ja mam ;)

no moj chłop się zbiera,żeby kupić i zebrać się nie może :/

a propos problemu, to w tv nic się nie dzieje,ale teraz np. na kompie też spokój,ale raz a czas mi sie pojawia :/