Zobacz pełną wersję : Indio Tussah Natur
Piekny :heart:
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1486704_690266184341437_458437642_n.jpg
160g/m2
ładnie wyglada, ale 1. tussah 2. cieeeeenki
a w wątku kremowym aginia, demona..i madlles też się znajdzie :)
Nasze kolorki co? :) oh musi być piękna..tylko czemu zimą..
jasności kocham latem a pstrokatości zimą.. no i rzeczywiście cieniutki..
160 wersja zdecydowanie minimalistyczna..
Haha:) no ale kiedy nosic te cienizny jak nie z noworodkiem:)
powzdycham sobie tylko... (do chusty i do noworodka :P)
Piękny. Taki herbaciano-perłowy ten jedwab. Mnie akaurat dziki też pasuje.
a w wątku kremowym aginia, demona..i madlles też się znajdzie :)
Nasze kolorki co? :)
ano :lol:
Aż mi się mój natur-silk-stosik przypomniał z sentymentem, ech.....
Haha:) no ale kiedy nosic te cienizny jak nie z noworodkiem:)
no tak, szczerze zazdroszczę :)
ano :lol:
Aż mi się mój natur-silk-stosik przypomniał z sentymentem, ech.....
nie miałam bardziej mięciusiej chusty niż twój NSI..rozumiem więc słabość do jedwabiu
Ale słuchajcie on nie musi byc cienki tylko lekki. Jedwab jest lekki. Tak mi sie wydaje. Bo co miałam z tussahem było zawsze grubsze...
Ładny :) i ja lubie tussah. Gramatura nic mi nie mówi.... Lilie czarne były grube i nośne super, pawie viola były cieniutkie ale w nich nie nosiłam tylko przymierzyłam i poszły dalej.
Mowicie, ze natur silk jest bardziej miekki od tussah? Nie chce mi sie wierzyc ;)
Moje paissi jest kaczusia, a to tussah. Z tym, ze 40%.
Ale słuchajcie on nie musi byc cienki tylko lekki. Jedwab jest lekki. Tak mi sie wydaje. Bo co miałam z tussahem było zawsze grubsze...
fale niebieskie i łupek miały własnie taką gramaturę - coś koło 165. I były cieniutkie. Oczywiście nie przeszkadzałaby mi jakaś cenizna, która dobrze nosi. Ale jakie szanse????
fale niebieskie i łupek miały własnie taką gramaturę - coś koło 165. I były cieniutkie. Oczywiście nie przeszkadzałaby mi jakaś cenizna, która dobrze nosi. Ale jakie szanse????
Monika - rozważasz?
Ja mam w domu petrol tussah i pawie viola, które mają bardzo podobną gramaturę i nie powiedzałabym o nich firanki - fajne i zwarte:)
a tak sobie rozważam:) ale tussah, chropowaty, matowy, nie wiem....:)
Ja mam wisienki, tez chyba za ciezkie nie sa, ale bardzo fajnie mi sie w nich Mile nosilo.