PDA

Zobacz pełną wersję : AIOholicy

yetta
26-04-2009, 02:23
Czy jest ktoś kto lubi pieluszki AIO i mam ich dużo?
Ja "dorobiłam" się 11 sztuk (10 swoich i 1 "obcej" - Itti Bitti).
I wciąż mi mało i chcę więcej. :hide:
Ktoś jeszcze ma podobnie ? :jump:
Powiedzcie, że nie jestem sierotą. :mighty: :cryy: :mrgreen:

stasiu-lova
26-04-2009, 02:25
ja nie :hide: denerwowało mnie ich schniecie.
i to, że na nas wkładki za mało przewidzieli i i tak musiałam dodatkową kłaść.. jak i wkładke to i polarek i wychodziło na to, że łatwiej wrzucić wkłądkę w kieszonkę :D

yetta
26-04-2009, 02:27
i to, że na nas wkładki za mało przewidzieli

chodzi ci o to ze z przodu pieluszki wklad nisko wszyty (dla chlopca np)?

mamaduo
26-04-2009, 11:27
A ja kocham AIO i wciaz poszukuje AIO doskonalej :P
nie lubie formowanek i nawet bezproblemowa tetra plus otulacz przestaja zdawac egzamin przy Piorunku i Turliku, poniewaz obracaja z szybkoscia swiatla i zakladanie kilku warts na pupe graniczy z cudem :D

stasiu-lova
26-04-2009, 11:31
chodzi mi o to, ze moje dziecko BG z 3 wkladami przesikuje pierwszym siknieciem. :evil: a takiej grubej AIO to ja nie widziałam :(

mamaduo
26-04-2009, 11:35
Wow, to faktycznie...u mnie tak bylo jak Jakub zabkowal - to tez przemakalo wszytsko doslownie po pierwszym siku.

hanti
26-04-2009, 11:45
prawie, prawie, ja jestem snap_in_oneholikiem :lol: :wink:

kieszonki ze trzy zostają u mnie resztę wymieniam na IB

Iwanna.T
26-04-2009, 15:32
prawie, prawie, ja jestem snap_in_oneholikiem :lol: :wink:

kieszonki ze trzy zostają u mnie resztę wymieniam na IB

dobrze hanti, że Ty różoholiczką jesteś, to jest szansa, że jakieś IB dla mnie zostaną (też chcę dokupić) :mrgreen:

hanti
26-04-2009, 15:55
aaaa IB mam nie tylko różowe ;)
mam fuksję, różową :wink: zieloną, fioletową, a teraz zamówiłam brąz i drugą fuksję

atelka
26-04-2009, 22:38
Yetta a ile Ty wszywasz w te AIO warstw chłonnych i czy tak je profilujesz czy takie prostokątne?

yetta
26-04-2009, 22:51
wszywam profilowane 4 warstwy mikrofibry ;)

atelka
26-04-2009, 23:04
bo ja właśnie planuję zostać AIOholiczką :)

rzufik
26-04-2009, 23:16
no staję w szeregu jako i AIO- i Ittibitti- holiczka :D

co prawda Aio mam jedna :lool: (ale to dlatego ze Tośka mało używa inych niż tetra/otulacz rzeczy i itti bitti SiO na wyjścia/noc, a Franek na razie duuuuuużo sika)
ale itti bitti sIO to coś jak skrzyżowanie AIO i tetry z otluaczem, tylko z większą chłonnością :)
czekam az formichiere da znak że zamawia i się spłukam... :? znowu...

yetta
26-04-2009, 23:35
atelka no to witam w klubie ;) :jump:

v
26-04-2009, 23:37
a ja sie zastanawiam nad AIO
jaka powinnam zaczac -holizm?
mam SIO niby troche, ale pytam o jakies inne, w calosci

yetta
26-04-2009, 23:44
Ja mam AIO IB i swoje. Innych nie probowałam. Od rzufika dostałam kiedys na chwile do pomacania AIO Monkey Dodlez. :wink:

rzufik
27-04-2009, 00:01
no własnie va, a Ty napisz więcej o dzieciu swoim może? jak chcesz to Ci podeślę ta monkey doodlez (Yetta się od niej zaraziła) tylko ona rózowa jest :)

Iwanna.T
27-04-2009, 09:49
z AIO mam IB, Dry Bees i Monkeye.

IB - same wiecie, achy i ochy.

Dry Bees - dobrze, że jest też możliwość dopchnięcia dodatkowego wkładu do kieszonki (to takie nietypowe AIO - ma wszytą wkładkę, ale i kieszonkę).

Monkeye - super zgrabne, szybko schną. Starczają na cały spacer (więc czasem i ponad 3 godziny).

mamaduo
27-04-2009, 11:59
Ja mam 4 IB :love: i 2 Kushies AIO i jedna wyprodukowana przez siebie (to w ramach poszukiwania AIO doskonalej).

yetta
27-04-2009, 12:14
mamaduo a zadowolona jestes z kushies? ja wlasnie bede kupowala jedna kushies AIO na probe. i leci do mnie jeszcze AIO Popolini. a pochwalisz sie swoja handmejką AIO? :jump:

rzufik
27-04-2009, 12:16
Ja mam 4 IB :love: i 2 Kushies AIO i jedna wyprodukowana przez siebie (to w ramach poszukiwania AIO doskonalej).
i która jest doskonała? :D

mamaduo
27-04-2009, 12:44
IB jest bliska doskonalosci :D
a moje wlasne beda wkrotce :lol: :lool:
bo mi chodzi o to, zeby byla : w calosci (czyli bez wypinania i dopinania wkladek), szybko schla, byla mala w ogole i mala na pupie, chlonela bardziej dla chlopca z przodu a dla dziewczynki posrodku...JESZCZE CHCECIE ? :lool:
no i zeby nie rujnowala mi kieszeni finansowo :)

rzufik
27-04-2009, 12:45
IB jest bliska doskonalosci :D
a moje wlasne beda wkrotce :lol: :lool:
bo mi chodzi o to, zeby byla : w calosci (czyli bez wypinania i dopinania wkladek), szybko schla, byla mala w ogole i mala na pupie, chlonela bardziej dla chlopca z przodu a dla dziewczynki posrodku...JESZCZE CHCECIE ? :lool:
no i zeby nie rujnowala mi kieszeni finansowo :)
a yetty próbowałaś? :)

mamaduo
27-04-2009, 12:55
Yetty dostane jutro od greenedie :) juz mi slinka cieknie :)
swoja sie pochwale jak Kubusiowi wyjdzie druga gorna jedynka bo na razie to zamieszkal na moich rekach i nic nie moge zrobic :D
Ja jestem zadowolona z Kushies, nie maja wprawdzie polarku w srodku, ale sa plaskie i male, waskie w kroku, maja fajne rzepy, obszyte, co mi sie podoba, szybko schna tez.

rzufik
27-04-2009, 13:04
Yetty dostane jutro od greenedie :) juz mi slinka cieknie :)
swoja sie pochwale jak Kubusiowi wyjdzie druga gorna jedynka bo na razie to zamieszkal na moich rekach i nic nie moge zrobic :D
Ja jestem zadowolona z Kushies, nie maja wprawdzie polarku w srodku, ale sa plaskie i male, waskie w kroku, maja fajne rzepy, obszyte, co mi sie podoba, szybko schna tez.

noo kushies niedługo poleci do
Yetty ode mnie. ja wolę jej i IB.
a teraz dołożyłam swoje do zamówienia PULI i SE uszyję (jak się na chwile od forum oderwę...)
no koniecznie sie pochwal swoją. niech chłopak się wyzabkuje szybko :)

yetta
27-04-2009, 16:38
A do nas przyszła AIO Popolini. Fajniutka jest. Na razie się pierze, jak wyschnie wtedy przetestujemy. :jump:

yetta
27-04-2009, 17:55
Oto ona. Jest ładniutka, fajnie uszyta, średnio gruba. I ma fajny materiał w środku, nie wiem czy to bawełna, czy frota, taka w kwadraciki. Teraz suszy się na słońcu, jak wyschnie, to będziemy ją testować. :jump:

http://yetta.pcpoint.pl/babyetta/pieluszki/inne/001.jpg