Zobacz pełną wersję : Paweł Kunachowicz w elastyku i Beata Sadowska
http://www.pomponik.pl/plotki/news-beata-sadowska-z-malenkim-synem-i-partnerem,nId,1060480#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=test_a_gossip
Pekatrine
20-11-2013, 03:00
jakie cudne komentarze :D
Szczególnie ten:
Kurna mać , sami to dbają o siebie sport i te sprawy ...piesek na spacerku jest lepiej wyprowadzany niż ich dziecko. wklejony w klatę ojaca 2 miesieczy dzieciaczek , po co są wózki ? Własnie dla dzieci na spacery. Wstyd dbajcie o dziecko a nie zobiliście dla ....właśnie kogo chyba nie swojej przyjemności. Dziecku trzeba się poświęcić a ja z Waszej sstrony poświęcenia nie widzę szkoda,
Kurczę, aż mi się smutno zrobiło, jak przeczytałam ten i inne komentarze. Jak pomyślę, że to samo myślą o nas ludzie, jak idziemy ulicą...
niestety pewnie tak jest :frown
My sobie żyjemy tu w takiej szczęśliwej forumowej banieczce, a na zewnątrz...
moja kolezanka tez kiedys cos takiego usłyszała "Biedna dziewczyna, nie stać ją na wózek"
Chyba każda z nas przez to przechodziła...
jabłuszko86
20-11-2013, 10:57
A ja sobie codziennie spacerując patrzę z politowaniem na te maleństwa wrzucone do wózków, te dzieci tak tylko leżą i patrzą. Dzięki chuście czuje bliskość z moim dzieckiem i w każdej chwili kiedy dziecko tego potrzebuje mogę sobie z nim pogadać, pocieszyć bez obawy, że wyciagnięte z wózka bez kocyka zmarznie.
A ja sobie codziennie spacerując patrzę z politowaniem na te maleństwa wrzucone do wózków, te dzieci tak tylko leżą i patrzą. Dzięki chuście czuje bliskość z moim dzieckiem i w każdej chwili kiedy dziecko tego potrzebuje mogę sobie z nim pogadać, pocieszyć bez obawy, że wyciagnięte z wózka bez kocyka zmarznie.
Ale czy te dzieci potrzebują Twoje współczucia i należy się nad nimi litować? :bduh:
justyna_m
20-11-2013, 14:19
A tak z chustofachowego punktu, to jest zawiązane ok? Natknęłam się na komentarz ' jak nie nosić w chuście', ale zdaje mi się, że jest całkiem dobrze związana.
jabłuszko86
20-11-2013, 14:23
Nie te dzieci nie potrzebują mojego współczucia, jest im na pewno dobrze, matka raczej nie robiła by nic złego swojemu dziecku ale tak jak na mnie patrzą z politowaniem, że maltretuje dziecko w chuście tak ja patrze na dzieci w wózkach (nie mam nic do wózków bo moje dwie pociechy były wózkowe).
A tak z chustofachowego punktu, to jest zawiązane ok? Natknęłam się na komentarz ' jak nie nosić w chuście', ale zdaje mi się, że jest całkiem dobrze związana.
Dociągnięcie tego elastyka jest w miarę ok. (na tyle, na ile można ocenić cudze zdjęcie ;)), ja mam tylko zastrzeżenia co do nóżek, o ile mi wiadomo, to nie powinny być schowane w chuście, tylko zwisać swobodnie od kolanka w dół, także w elastyku. A tutaj są schowane, przez co też wychodzi za duże odwiedzenie, tak mi się wydaje.
aniamakrela11
20-11-2013, 16:06
Tam nie ma żadnego odwiedzenia, bo dziecko jest w tej chuście po skosie, na kolejnym zdjęciu to widać. Widziałam gdzieś na YT taki sposób układania dziecka w kieszonce z elastyka, ale nie mogę teraz znaleźć, to jeszcze co innego niż kołyska w kieszonce.
a faktycznie, masz racje,ja myslalam, ze to ulozenie jak na kieszonke,bo glowka wysoko
justyna_m
20-11-2013, 16:28
czyli taka niby kołyska?
Trudno ocenić czy to kieszonka w elastyku, bo chyba dość pionowo maluch jest ułożony.
Też się zdziwiłam, że nóżki schowane.
a jak oceniasz pozycję stóp w tym wiązaniu?
nie za bardzo zrotowane do wewnątrz? ;)
justyna_m
20-11-2013, 16:55
a jak oceniasz pozycję stóp w tym wiązaniu?
nie za bardzo zrotowane do wewnątrz? ;)
no czylii ze jest do kitu tak?
sorry, ale zawsze zle interpretuje ironie :)
jestem czlowiek kawa na ławe,
no czylii ze jest do kitu tak?
sorry, ale zawsze zle interpretuje ironie :)
tym razem zinterprtowałaś jak trzeba :)
Ludzie, ale to są komentarze na pomponik.pl!
Trudno się tam spodziewać merytorycznych dyskusji i osób otwartych na świat!
:-)
cudne, zwlaszcza ten
http://www.pomponik.pl/pokaz-komentarz,pId,67980422,dId,2312958#pst67980422