Zobacz pełną wersję : WIELORAZOWKI A AZS
mc_dusiek
08-11-2013, 22:50
Pomocy. Zsypalo mi core, lekarka stwierdzila azs. Macie jakies doswiadczenia w pieluchowaniu wielorazowkami dzieci z azs em? Da rade??
u mnie co ciekawe pupa ladna, reszta zaatakowana. Po jednorazowkach pupa byla bardziej czerwona, brzuszek tez. tylko polarku i konopi nasz azs nie lubi, wylacznie bawelna lub bambus.
Wiewiórka
10-11-2013, 08:35
co prawda u nas nie ma AZS ale słyszałam że często wielorazówki ratują pupę z AZS ktore w jedno nie wyrabiają
dokładnie tak, używanie wielo zdejmuje jeden problem z głowy
tyle że trzeba płukać dobrze
asioczka
10-11-2013, 08:48
u nas na pupie nie bylo. plecy, brzuch i przedramionka. pieluchuje wielo od urodzenia, nie widzialam roznicy.(małą wysypalo ok 6 miesiaca i lekarka stwierdzila azs)
Znajome ma synka z AZS i pieluchują wielo, jest ok :)
potwierdzam, my z AZS i pieluchowaliśmy sie wielo:)
Aniolina
11-12-2013, 13:37
my mamy azs i pieluchujemy wielo od malutkiego, najczesciej na pupie jest najladniejsza skora i ladniejsza niz w pampersie, tkanina wielo nie ma znaczenia u nas
my również z azs, skóra na pupie śliczna. czego niestety nie można powiedzieć o reszcie ciałka :(
Barbareks
25-06-2016, 18:40
U nas cale pachwiny i siusiak to był dramat... Teraz jak juz prawie wyszliśmy od ok miesiaca jedziemy na wielo w końcu:)
Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka