Zobacz pełną wersję : Knots Lamne
sensibileanima
07-11-2013, 11:32
30% konopie 70% bawełna
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1402976_710291932328259_1878725061_o.jpg
MartaS! Cóż za rodzinne zdjęcie :thumbs up:
Marciula
07-11-2013, 11:33
kolor super, ale wzór.... :roll:
a juz myślałam, że bedzie podróbka oszy. :D
wildhoney
07-11-2013, 11:42
Peluche - ja też ;-)
Ja weszlam z glownej strony pewna, ze bede w podforum oschowym ;)
nie będę oryginalna,kolor super,ale wzór... <--- i tu wstaw barakujące słowo ;)
Tylko mnie się węzły podobają? :ninja: Takie fajny żeglarski klimat mają :)
Livado, mnie także się podoba.
Miła odmiana po faunie i florze.
wisteria
07-11-2013, 15:16
Mi też się widzą. Mogłyby być ciemniejsze też.
Nie mogę nie lubić :rolleyes:.
Skład mnie bardzo cieszy, ponosimy, zobaczymy ;-)
MartaS! Cóż za rodzinne zdjęcie :thumbs up:
ta... Nie było łatwo :hide:
Martulec
07-11-2013, 23:35
pomysl fajny na wzór, ale jak pierwszy raz spojrzałam to pomyślałam "dżdżownice???"
Mam wrażenie że dziecko odpada. Mam ochotę podejść i podociągać. Nie macie takiego wrażenia (nie noszę na biodrze)?
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1394426_710788778945241_1764122091_n.jpg
mi się podobają
jako oliwka chyba bardziej
mi też w wersji oliwkowej bardziej się widzą
z fb wynika, że to te same;) i kolor właśnie bardziej oliwkowy
wydaje mi się, że takie szlachetne wyszły na tym zdjęciu
kolor na zdjęciu Natibaby jest przekłamany. ta chusta nie jest oliwkowa. ... wysyłając ... chustę określiła go jako "marine", ale to nie jest też marine. To jest taka ciemna zieleń, dokładnie taka jak widać na pierwszym zdjęciu .... Oczywiście to jak Wy widzicie ten kolor na monitorze zależy jakiego monitora używacie, czy jest on skalibrowany czy też nie itp. ...
marta a możesz podać swoje wartości rgb do tego koloru? ja bym sobie ustawiła jak ja go u siebie na monitorze widzę?
:mighty:
marta a możesz podać swoje wartości rgb do tego koloru? ja bym sobie ustawiła jak ja go u siebie na monitorze widzę?
:mighty:
u mnie to jest 69,90,103. Może byc trochę jaśniej lub ciemniej, ale proporcja jest właśnie taka.
Teraz tak sobie myślę, że ta chusta na ostatnim zdjęciu to po prostu inna wersja tego w czym pozuje Marcin
u mnie to jest 69,90,103. Może byc trochę jaśniej lub ciemniej, ale proporcja jest właśnie taka.
Teraz tak sobie myślę, że ta chusta na ostatnim zdjęciu to po prostu inna wersja tego w czym pozuje Marcin
O mamuniu - u mnie to wychodzi szaroniebieski z ledwiewidocznym odcieniem zieleni - jeszcze bardziej niebieski niż np. paprotki marine.
to jest Diego??
Tak. A co, niepodobny? :ninja:
O mamuniu - u mnie to wychodzi szaroniebieski z ledwiewidocznym odcieniem zieleni - jeszcze bardziej niebieski niż np. paprotki marine.
to najprawdopodobniej źle wyświetla kolory Twój monitor. Dlatego właśnie tak ciężko jest rozpoznać kolor na zdjęciach w internecie - każdy widzi inaczej, bo każdy monitor wyświetla co innego. Chyba że jest skalibrowny
No wiesz.... Widzialam go ostatnio pol roku temu. To sporo czasu na zmiane :)
Ale tak - wyglada zupelnie inaczej niz na czerwcowym zlocie. Nie poznalam go :oops:
Na moim lapku dokładny opis jak u Ciebie amst :///
Dlatego lubiłam patrzeć na zdjęcia chust w pracy na "zwykłym" kompie.
owieczka33
08-11-2013, 21:30
No wiesz.... Widzialam go ostatnio pol roku temu. To sporo czasu na zmiane :)
Ale tak - wyglada zupelnie inaczej niz na czerwcowym zlocie. Nie poznalam go :oops:
Co sie rumienisz- bedzie chłop bogaty, skoro Go nie poznałaś. :-)
manteiga
09-11-2013, 13:18
Na zlocie Diego nie dosypiał, nie dojadał, bo ciągle mieszał kawy w tygielku:) A tu wypoczęty, w formie - od razu inny człowiek:)
Tylko mnie się węzły podobają? :ninja: Takie fajny żeglarski klimat mają :)
mi też się podobają :)