PDA

Zobacz pełną wersję : czy Wasze telefony muszą się przedstawiać?

Iwka
06-11-2013, 10:58
Zacofana jestem, nie mam smartfona, klepię w zwykłą klawiaturę, nawet nie bezprzewodową :)
I widzę, że coraz więcej postów ma na dole informację, z jakiego telefonu zostały wysłane (jeszcze żeby coś mi mówiły te literki i cyferki :D) przy pomocy Tapatika czy innego kosmity. Wasze telefony to robią same, czy im ustawiacie taką opcję? Już chyba wolę duże sygnaturki :D

annia
06-11-2013, 11:00
To jest domyślny podpis Tapatalka. Można go sobie zmienić, tylko trzeba troszkę grzebnąć w opcjach.

yvona
06-11-2013, 11:09
Z telefonu nie pisze, bo za duza blondynka ze mnie (jeszcze nie odkrylam jak :D) ale zapewne zajeloby mi tylez samo duzo czasu odkrycie opcji wylaczenia podpisu - wiec zawczasu jakby co informuje ;)

jul
06-11-2013, 11:28
przeedytowałam (b. prosto zresztą) na info, że pisane z telefonu - zatrzymałam ten podpis, bo wtedy ort i gramatyka pewnie kuleją bardziej niż zwykle wtedy, i polskich znaków brak; ale jak edytuję - tez na telefonie, to podpis już znika

ale tego tekstu że z najlepszego telefonu i najlepszym programem etc mi program nie proponował do wyboru, więc nie wiem, czy to dziewczyny same wklepywały czy jak...

OT - Iwko - sprzątnęłam skrzynkę

letka
06-11-2013, 11:41
ciężko się czyta posty z takim podpisem. Ja np nie przerzuciłam się na aplikację a często korzystam z tej formy ChF...

tintirinka
06-11-2013, 11:43
Można sobie wpisać co się chce:-)
OT muszę napisać bo to rewelacja!!! Jak super extra łatwo wrzuca się zdjęcia pisząc z tapatalk!!
Spróbujcie. Jakby się sms wysyłało:-D

onka
06-11-2013, 13:00
Podpis ustawia się bez pytania po zainstalowaniu aplikacji. Dlatego osoby, które nie grzebały w ustawieniach podpisują się swoim modelem telefonu.

martaj
06-11-2013, 15:08
Iwka, dzięki za wątek, też się zastanawiałam czy to nowe forumowe trendy czy kie licho ;)

egla30
06-11-2013, 15:28
W tych podpisach śmieszne jest to, że są identyczną czcionką co wpis i niektóre brzmią przekomicznie ;)
A wiecie, że ja nawet nie mam telefonu z bajerami, właśnie to sobie uświadomiłam, telefon to... telefon a więc osprzęt z mocną baterią do gadania :-)

martaj
06-11-2013, 15:30
no ja przyznam, że myślałam, że się niektórzy chwalą sprzętem...

Zelda
06-11-2013, 15:36
Ja dzieki forum wiem ze cos takiego jest :-)

mi.
06-11-2013, 15:37
ciekawe, czy da się to we wszystkich smartfonach zmienić.
tak, czy inaczej - mnie podpisy cieszą, bo widać ile osób korzysta z Tapatalka.

martaj, serio? nie wpadłabym na to, żeby się na forumie można było (po)chwalić ajfonem lub innym fonem. lubię myśleć, że to chyba jednak nie tu ;)

egla, miałam podobne podejście. do czasu :D

martaj
06-11-2013, 15:40

a co to za licho ten taptalk....? serio pytam, zacofana jestem...

Kasia.234
06-11-2013, 15:44
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/105429-Tapatalk-Mobilna-wersja-forum

czuszka
06-11-2013, 15:44
uf...myslałam ze nie da się tego wyłączyć. tapatalk jest super ale ten podpis w moich postach mnie draznił. juz wyłaczyłam.

martaj
06-11-2013, 15:45
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/105429-Tapatalk-Mobilna-wersja-forum

ignotum per ignotum...

Kasia.234
06-11-2013, 15:46
to może tak
http://www.tapatalk.com/

Iwka
06-11-2013, 15:48

mi się kojarzy z:
http://www.bialykruk.com.pl/sklep/galerie/t/tapatiki-tom-1-i-2-marta_8823.jpg

źródło fotki: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.bialykruk.com.pl/sklep/galerie/t/tapatiki-tom-1-i-2-marta_8823.jpg&imgrefurl=http://www.bialykruk.com.pl/sklep/index.php?p7436,tapatiki-tom-1-i-2-marta-tomaszewska&h=348&w=500&sz=47&tbnid=Xyvly7AuliOd7M:&tbnh=90&tbnw=129&zoom=1&usg=__XGV_Rg6hFArWh4p_SpWykV_BSB0=&docid=TqLILLSfyNH7wM&sa=X&ei=GlZ6UtTyMsXkswbgz4GABA&ved=0CDIQ9QEwAw

martaj
06-11-2013, 15:49
mi bardziej za taplaniem się ;)

ale na Tapatiki serdecznie się uśmiecham, choć osobiście w nich nie gustowałam, to jednak lektura moich czasów ;)

miss_kumcia
06-11-2013, 16:00
Ja tam lubie ta aplikacje ;) zawsze mozna komus statystyki zrobic czy czesciej na forum na kompie czy telefonie ;)

napisane z bajeranckiej aplikacji i równie bajeranckiego telefonu ;)

Lucy van Pelt
06-11-2013, 16:04
uf...myslałam ze nie da się tego wyłączyć. tapatalk jest super ale ten podpis w moich postach mnie draznił. juz wyłaczyłam.

A jak to się wyłącza?

inek
06-11-2013, 16:15
W ustawieniach gdzies na gorze sa ustawienia sygnatury

luliluli
06-11-2013, 22:34
Uff, dobrze, ze tu nic nie przechodzi bez echa :)

Daleko mi do uczucia, ze mnie ten podpis w jakis szczegolny sposob drazni, jednak za kazdym razem, przez to, ze jest napisany ta sama czcionka, co post, gdy dochodze do konca zdania mam uczucie, ze zmarnowalam milisekunde mojego milego zycia :)

Magenta
06-11-2013, 23:37
przyznam, że myslłłam, iż to jakiś spam się przyczepił do kogoś i ten ktoś nieświadom tej sytuacji, potem doszło do mnie jakaż to zacofana jestem:hide:spróbuje na mym tegofonie sę take cudo załączyć, a co!

egla30
06-11-2013, 23:39
egla, miałam podobne podejście. do czasu :D

Mi. a co w tym jest radosnego, jakoś nie łapię dalej idei... :oops:
A rozwijając kwestię telefonu, ja nawet dotykowym nie jestem zainteresowana. Mam takie dziwne przeświadczenie, że uzależniłby mnie szybki dostęp do sieci i możliwość wiszenia na fejsie non stop :-) Ale ja wredna i wyrodna jestem, a do tego zacofana technicznie ;)

mi.
06-11-2013, 23:51
może Ciebie po prostu nie raduje :)
np. na tapatalku nie ma sygnatur - czyli może ta "walka" o małe sygnatury nie musi być taka BARDZO silna i pilna ;)

cóż Ci mogę rzec... przekonałam Moją Mamę do smartfona. potem nauczyłam ją obsługi w obiecana godzinę. od tygodnia codziennie słyszę ochy, achy i zachwyty. update'y aplikacyjne i odkrycia. i ten zachwyt - taki jak mój ;) ja to jeszcze może mogłam się mylić, ale my dwie to już raczej nie :lol:
a nasi mężowie już wybierają swoje modele :D

dirk5
07-11-2013, 00:10
Mi. a co w tym jest radosnego, jakoś nie łapię dalej idei... :oops:
A rozwijając kwestię telefonu, ja nawet dotykowym nie jestem zainteresowana. Mam takie dziwne przeświadczenie, że uzależniłby mnie szybki dostęp do sieci i możliwość wiszenia na fejsie non stop :-) Ale ja wredna i wyrodna jestem, a do tego zacofana technicznie ;)

Eee, niekoniecznie. Ja mam i wchodzę nim na fejs i w ogóle w sieć tylko z musu i z wielką pretensją ;).

Nie cierpię klawiatury dotykowej.

egla30
07-11-2013, 00:35
Nie kuście, nie kuście ;) bo jeszcze się przestawię na jakiś super wypasiony i dopiero będę mieć jak młode mi to coś za ciężką kasę dorwą :cryy:

onka
07-11-2013, 10:54
Nie kuście, nie kuście ;) bo jeszcze się przestawię na jakiś super wypasiony i dopiero będę mieć jak młode mi to coś za ciężką kasę dorwą :cryy:

Młode szybciej się od Ciebie nauczą obsługi ;) Moja chociaż nie daje jej telefonu do zabawy wcale umie już zadzwonić do taty i zdjęcia sobie włączyć...

yvona
07-11-2013, 12:15
Egla, tez sie dlugo bronilam ;)
Ale dobry Samsung nie jest zly :P

annagdynia
01-01-2014, 19:38
mnie też trochę te wpisy drażnią, ale skoro nie ma tam sygnaturek .... ;)
tylko fajnie byłoby gdyby mogły być inną czcionką

silver
01-01-2014, 19:39
beznadziejna jest ta opcja- zwłaszcza,że w przypadku cytatu- ładuje się do niego :roll:
i nie wiem, ile razy przeczytałam, dyskutując w wątku mieszkaniowym: "szybko i konkretnie z telefonu"
rzyg ;)

grazyna
01-01-2014, 20:58
Ja już przestawiłam ustawienia, żeby dopisku nie było, bo mam jak luliluli (http://www.chusty.info/forum/showthread.php/member.php/5965-luliluli) ;)

magnus
01-01-2014, 21:14
beznadziejna jest ta opcja- zwłaszcza,że w przypadku cytatu- ładuje się do niego :roll:
i nie wiem, ile razy przeczytałam, dyskutując w wątku mieszkaniowym: "szybko i konkretnie z telefonu"
rzyg ;)

Niektórych wątków unikam właśnie ze względu na to, że często powtarzają się te podpisy. Mam nadzieję, że ten trend się nie poszerzy, bo nie będę chyba w stanie czytać forum.

pati291
01-01-2014, 21:17
Mój telefon i tablet jakieś inne są, bo żadnych informacji nie podają.
Też mnie dekoncentrują te napisy. O dziwo duże sygnaturki nie.

magnus
01-01-2014, 21:31
Mój telefon i tablet jakieś inne są, bo żadnych informacji nie podają.
Też mnie dekoncentrują te napisy. O dziwo duże sygnaturki nie.

Wg. mnie sygnaturki są PO COŚ. Często fajnie jest wiedzieć, jakie duże dzieci/dziecko ma autorka posta, żeby móc odnieść jego treść do konkretnego przypadku. Informacja, z jakiego telefonu czy aplikacji albo czy telefon ma mały wyświetlacz nie jest mi potrzebna do NICZEGO.

letka
01-01-2014, 21:48
Mozna zmienic na tekst np z data urodzenia dziecka, ale to dalej jest nieczytelne. Usunelam swoj dopisek o malym wyswietlaczu :ninja: z nadzieja ze czytajacy wybacza mi razacy brak polskich znakow i notoryczne literowki. Czy wpisy z "katafalku" widziane na komputerze tez nie maja sygnatur?

ślimaczuś
01-01-2014, 22:00
Mnie te podpisy nie drażnią jakoś, swój wyłączyłam skoro się da :D

miss_kumcia
01-01-2014, 22:16
rzyg ;)

Nie fajnie, ze kolezanka rzyga na moj widok, ale spoko. Kazdy ma prawo do swojego zdania.
Moim zdaniem podpis w niczym nie przeszkadza, a podczas zaznaczania kogos postu mozna go po prostu usunac

szybko i konkretnie z telefonu ;)

Olapio
01-01-2014, 22:27
moim zdaniem przeszkadza bardzo
naprawde nie da sie tego usunac w Twoim przypadku?
bo raz udzielilam sie w watku mieszkaniowym ale tez mi juz przeszla ochota czytac po 20 razy ten sam tekst

czuszka
01-01-2014, 22:40
zgadzam się z Olapio i silver-kumciu mowa o Twoim watku,sporo tam piszesz i ten tekst mnie tez drażni. naprawdę go potrzebujesz?

silver
01-01-2014, 22:51
Nie fajnie, ze kolezanka rzyga na moj widok, ale spoko. Kazdy ma prawo do swojego zdania.
Moim zdaniem podpis w niczym nie przeszkadza, a podczas zaznaczania kogos postu mozna go po prostu usunac

szybko i konkretnie z telefonu ;)
nie na Twój, tylko na podpisy. nie tylko Twój.

wiesz, ja też lubię szybko i konkretnie

odpowiadać na posty.
a nie się pitolić z usuwaniem czegoś takiego z cytatu

slonetshko
01-01-2014, 23:37
Miałam sie nie odzywać, ale niestety zgadzam się z dziewczynami powyżej.

Siłą rzeczy czytam za każdym razem te "sygnaturki". W pewnym momencie zaczyna to naprawdę irytować...

Pomarańcza
01-01-2014, 23:46
Mnie też te dopiski drażnią - u wszystkich, którzy je mają. Interesuje mnie treść posta, a nie kto z czego go napisał...

Karusek
02-01-2014, 07:18
też się dołączam do dziewczyn, którym to przeszkadza
może gdyby te dopiski były inną czcionką, mniejszą, nie byłoby to tak irytujące. Ale są taką samą czcionką, nieoddzielone wyraźne od reszty posta (w przeciwieństwie do sygnatur, które dzięki wyraźnemu oddzieleniu od reszty łatwo pomijać w lekturze. Interlinia dla info o telefonie to za mało, żeby nie przeczytać niechcący) i niemal zawsze daję się nabrać w pierwszej chwili, że to część wypowiedzi autorki
Każda zrobi, jak uważa, ale dla większej przejrzystości swoich wypowiedzi warto pomyśleć o likwidacji tgo dodatkowego, nic nie wnoszącego ani do postu ani do wiedzy o sytuacji dziewczyny, podpisu

Amparo
02-01-2014, 07:24
Przeszkadzają, oj przeszkadzają te podpisy :(

Soul
02-01-2014, 09:25
Również się zgadzam...

Dopiski odnośnie modeli telefonów, aplikacji, itp. są po pierwsze i to chyba najistotniejsze:

wprowadzające chaos, przez to zlewanie się z wypowiedzią. Post jest mniej czytelny, a to ogromny minus!

poza tym są

irytujące
totalnie niepotrzebne
pożerające bezsensownie czas, no takie.. śmieciowe.

Bardzo dziękuję dziewczynom, którym się chciało poświęcić te parę minut na ustawienie i skasowanie tego podpisu - dzięki wam czytanie i pisane na forum jest o wiele milsze... :)

letka
02-01-2014, 09:29
Bardzo dziękuję dziewczynom, którym się chciało poświęcić te parę minut na ustawienie i skasowanie tego podpisu - dzięki wam czytanie i pisane na forum jest o wiele milsze... :)
Proszę :)

Agulinka
02-01-2014, 09:34
Kasowalam juz kilka razy, po aktualizacjach wraca, nie wiem kiedy wiec prosze Was tez o wyrozumialosc, bo czasem mija troche czasu zanim sie zorientujemy ze wrocilo...

paulina
02-01-2014, 09:34
Nie sądziłam, że to tak przeszkadza:)
I nie zauwazylam ze przy pisaniu z tapa nie ma sygnatur

JJ
02-01-2014, 09:49
a moj telefon jest grzeczny
podpisu nie ma
za to byki czesto robimy :poke:

miss_kumcia
02-01-2014, 10:00
Nie sadzilam, ze to jest az tak denerwujace. Zeby nie robic innum problemow z czytaniem moich cudownych postow, usunelam ;)

Pomarańcza
02-01-2014, 10:14
Fajnie :)

Kreska
02-01-2014, 10:25
tez dziekuje tym ktorym chcialo sie to usunąć! :)

Amparo
02-01-2014, 10:25
Dziękuję :kiss:

miss_kumcia
02-01-2014, 10:27
Spoko, choc z napisanych juz postow chyba sie nie usunie

mist
02-01-2014, 10:38
Dzieki temu watkowi dowiedzialam sie, ze latwo mozna, wiec tez wlasnie usunelam :)

pati291
02-01-2014, 10:39
Napisane posty już są przeczytane;)

silver
02-01-2014, 14:21
dzięki, dziewczyny :)

Iwka
02-01-2014, 14:26
Jako Matka-Założycielka wątku również dziekuję najuprzejmiej tym, które zdecydowały się wywalić te podpisy :)

Magenta
02-01-2014, 14:26
Nie sadzilam, ze to jest az tak denerwujace. Zeby nie robic innum problemow z czytaniem moich cudownych postow, usunelam ;)

również usunęłam z w/w powodów, no co jak co, ale mam nadzieję, że teraz będę miała grono stałych czytaczek ;)

a tak serio to myślałam, że pomocnym będzie fakt podpisania iż niektóre posty piszę z tegofonu, by mi wybaczono brak pl znaków czy takie tam, lecz reasumując wszystkie za i przeciw niech ludzie wiedzą jak baardzo leniwym się jest :mrgreen:

Kasia.234
02-01-2014, 14:41
i ja dziękuję :)

teraz mogę przyznać, że mnie to od początku przeszkadzało, ale nie chciałam się wychylać ;)

Madzia :)
02-01-2014, 15:07
Ja wyłączałam już 2 razy, po każdej aktualizacji niestety wraca, ale wiem już gdzie i nie jest to dla mnie problem:-)

magnus
02-01-2014, 15:11
:mighty::mighty::mighty: Pokłony dziękczynne :)

Mamamaria
02-01-2014, 15:16
też bardzo serdecznie dziękuję :-)

silver
02-01-2014, 18:24

teraz mogę przyznać, że mnie to od początku przeszkadzało, ale nie chciałam się wychylać ;)
8))

Karusek
02-01-2014, 21:22

Kudlata
02-01-2014, 21:51
I ja dziękuję. Brak polskich znaków będzie wybaczony osobom nie mającym podpisów.

letka
03-01-2014, 10:30
Na telefonach nie widac zadnych sygnatur za to na komputerach wszystkie posty z katafalka maja je :) czyli od dzis oznaczeniem piszacych z telefonu sa braki polskich znakow ;)

Magenta
03-01-2014, 15:31
Na telefonach nie widac zadnych sygnatur za to na komputerach wszystkie posty z katafalka maja je :) czyli od dzis oznaczeniem piszacych z telefonu sa braki polskich znakow ;)

Mozliwosc wpisania polskiej zakow oczywiscie jest ale jakze to wiele czasu zajmuje;-) na kompie jakos tak odruchowo poprawiam a a tegofonie to ogolnie nie lubie pisac ale czasem lubie wpasc na minutk na forum i skrobnac co niecos

magnus
03-01-2014, 15:39
A nie macie słownika w telefonach? Jak wpiszę początek wyrazu, to mi się reszta sama na pasku uzupełnia i wybieram właściwe słowo.Zazwyczaj napisane poprawnie z polskimi znakami.

miss_kumcia
03-01-2014, 15:40
A nie macie słownika w telefonach? Jak wpiszę początek wyrazu, to mi się reszta sama na pasku uzupełnia i wybieram właściwe słowo.Zazwyczaj napisane poprawnie z polskimi znakami.

W Tapalku nie ma, niestety :(

Agulinka
03-01-2014, 15:42
to nie od tapa zależy, tylko od telefonu i dodatkowych opcji, swiftkey np tak robi, bardzo wygodny, tylko mi się okres próbny skończył i nie mam jak kupić full version :(

Magenta
03-01-2014, 15:52
Mam ale moj telefon mi narzucal swoje slowa i zaczelo mnie to irytowac....tzn musialabym najpierw naklepac d slownika a ja za czesto jednak nie pisze wiec wylaczylam ta opcje.

magnus
03-01-2014, 16:10
Nic nie kupowałam. Rzeczywiście trzeba na początku wklepywać słowa, ale później się opłaca. Przy czym ja z forum korzystam tylko na telefonie, więc stosunkowo często piszę.

ala
27-01-2014, 13:28
głupkowate te podpisy... mój chyba sam się też pochwalił jaki mam telefon, za pozno się zorientowałam. Nie lubię czegoś takiego, zwłaszcza jak w smutnych wątkach pojawia się podpis "szybko i konkretnie z telefonu ;)"
Weszłam na taki jeden wątek i w głowę zachodziłam, co za pajac dopisał taki komentarz :rolleye: nie wiedziałam wcześniej, że to sygnaturka z telefonu

Magenta
27-01-2014, 21:42
no ja bym jednak ze smutnego wątku wyedytowała, nawet po czasie, myślę,że moderacja nie będzie miała nic na przeciw....

miss_kumcia
27-01-2014, 21:51
taki podpis był mój, ale nie przypominam sobie mojego głosu w jakimś smutnym wątku.. aż sobie przepatrzę w wolnej chwili

ala
27-01-2014, 21:54
Nie pamiętam kto to był. Sama taki ustawilas? Tylko Ty taki masz? Mignął mi dużo razy ale nie zwróciłam uwagi czy to i różnych osób.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

ala
27-01-2014, 21:55
Oo sama się podpisałam ;) nie wiem jak edytowac z tel..posta
Oo już wiem

miss_kumcia
27-01-2014, 21:59
Nie pamiętam kto to był. Sama taki ustawilas? Tylko Ty taki masz? Mignął mi dużo razy ale nie zwróciłam uwagi czy to i różnych osób.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

sama sobie ustawiałam. ale w sumie mało istotne ;) już nie mam.
po aktualizacji Tapatalka się ustawia na nowo i trzeba sobie ręcznie wyłączyć tylko.

Magenta
27-01-2014, 22:00
taki podpis był mój, ale nie przypominam sobie mojego głosu w jakimś smutnym wątku.. aż sobie przepatrzę w wolnej chwili

nie twojego już dawno nie ma ;) wyłączyłyśmy chyba jakos w tym samym czasie :)

Jago
28-01-2014, 21:27
Dziewczyny, dopiszę się tu, choć to nie o podpis mi chodzi. swój od razu wyłączyłam. Od jakiegos czasu nie jestem w stanie edytować w tapatalku na iPadzie własnych postów, a jeszcze niedawno się dało naciskając na post i pojawiało się okienko z jedną z opcji "edytuj". Teraz jedyne co widzę to kazać mu otworzyć post w przeglądarce, ale na dłuższą metę to takie rozwiązanie jest do bani... Ktoś wie, o co chodzi...? Nie znalazłam nic pomocnego w ustawieniach Tapatalka...

glo
28-01-2014, 21:38
mam to samo.

Wlaszczka
28-01-2014, 23:37
O toż samo co Iwka chciałam prosić. Irytujące jest to...
Niedługo będziemy mieć wpis w regulaminie - witaj najpierw wyłącz tapalika, później się przywitaj...

Magenta
29-01-2014, 00:01
Dziewczyny, dopiszę się tu, choć to nie o podpis mi chodzi. swój od razu wyłączyłam. Od jakiegos czasu nie jestem w stanie edytować w tapatalku na iPadzie własnych postów, a jeszcze niedawno się dało naciskając na post i pojawiało się okienko z jedną z opcji "edytuj". Teraz jedyne co widzę to kazać mu otworzyć post w przeglądarce, ale na dłuższą metę to takie rozwiązanie jest do bani... Ktoś wie, o co chodzi...? Nie znalazłam nic pomocnego w ustawieniach Tapatalka...

A taki dlugopis na gorze Ci sie nie pojawia? Ja po dotknieciu do edytuje. Oczywiscie jesli juz zachodzi taka potrzeba ;-)

Edit. No i trzeba jeszczr najpierw post swoj zaznaczyc wtedy ten dlugopis wyskakuje :-)

Jago
29-01-2014, 12:07
No właśnie nie, wcześniej się pojawiał, teraz otwieras ię tylko "listwa" z "cytuj, udostępnij, otwórz w przeglądarce i więcej".
Ha, ja durna... Trzeba kliknąć na "więcej" i wtedy się pojawia przycisk z długopisem i podpisem "edytuj". Kurde, dałabym głowę, że ten manewr już robiłam i nie znalazłam tam tej opcji... Hehe...

mamru
03-03-2014, 10:29
dziewczyny powiedzcie czy jak włączę tego taptalka to czy później mogę wrócić do normalnej wersji?

mi.
03-03-2014, 10:32
Tapatalk to aplikacja, więc chyba zawsze możesz z niej zrezygnować, a wręcz równocześnie wchodzić przez wyszukiwarkę :)

mamru
03-03-2014, 10:35
dziękuję mi.
nie ukrywam, że liczyłam tu na Ciebie ;)

mi.
03-03-2014, 10:41
wyczułam to ;)
i sprawdziłam w międzyczasie - można korzystać z obydwu aplikacji - i z wyszukiwarki i z Tapatalka. równocześnie :D

choć jednak tapatalka ma więcej zalet. znacznie więcej...

mamru
03-03-2014, 10:44
:)
to jeszcze zdradźcie mi jak to uruchomić, bo próbuję i nie umiem :hide:

annia
24-03-2014, 21:25
Czy w Tapatalku można zmieniać tytuł wątku?

agum
15-09-2014, 13:51
Czy w Tapatalku można zmieniać tytuł wątku?
Podbijam. Mam to samo pytanie - da się?

inka
15-09-2014, 17:15
Podbijam. Mam to samo pytanie - da się?

tak da sie w edyci posta :)