PDA

Zobacz pełną wersję : odpowiedź na priv, zawsze z cytatem?

Magenta
23-10-2013, 23:36
Mam takie pytanie, od pewnego czasu(hakerów, spamerów) odpisując na prywatną odpowiedź od razu wkleja się cytat całej wiadomości nadawcy, czy tylko ja tak mam? Czasami ktoś odpowiada "w środku" cytatu i muszę szukać tej odpowiedzi gdzieś tam w środku, troszku to upierdliwe, staram się od razu kasować całość, ale czasami mi spieszno i tak sobie piszemy z cytatami ;-) na telefonie wygląda to już masakrycznie, mam wrażenie że przez to się skrzynka szybciej zapełnia, ale może się mylę:confused:.

katmawa
23-10-2013, 23:43
nie wiem czy to szybciej zapełnia skrzynkę, nie podejrzewam, limit 300 wiadomości to limit 300 wiadomości, bez względu na ilośc znaków w każdej, ale to automatyczne multicytowanie jest denerwujące, to prawda.

owieczka33
23-10-2013, 23:50
A mi to bardzo pomaga :) mogę kasować stare wiadomości bez strachu, że strace coś z ważnej konwersacji, nie musze szukac co ktoś mi napisał- bo jest w cytatach.
Dla mnie- idealne rozwiązanie!

Magenta
23-10-2013, 23:52
A mi to bardzo pomaga :) mogę kasować stare wiadomości bez strachu, że strace coś z ważnej konwersacji, nie musze szukac co ktoś mi napisał- bo jest w cytatach.
Dla mnie- idealne rozwiązanie!

plusy też dostrzegam :)

Alassea
23-10-2013, 23:57
Plusy są, racja, ale na telefonie naprawdę nie da się odpisywać zwłaszcza przy dłuższej wymianie wiadomości ;)

Paprotka
24-10-2013, 19:09
A Wam też zmienił się limit skrzynki :>?

mi.
24-10-2013, 20:21
A Wam też zmienił się limit skrzynki :>?

Tobie sie zmienil. Wraz z dostepem do HM.

Paprotka
24-10-2013, 20:59
Aa, takie buty! Dzięki za inf. ;)
Czy to znaczy, że jak przestanę funkcjonować na hm, to limit wróci "do normy"?