PDA

Zobacz pełną wersję : Kieszonki zapinane na plecach lub na bokach ?

larwunia
08-10-2013, 14:22
Tak z ciekawości pytam, czy ktoś oprócz mnie pragnąłby pieluszek zapinanych na pleckach :). Zmienianie pieluchy doprowadza mnie ostatnio do szału, przerzucam go jak kotleta na plecy, po to, żeby po kilku sekundach lądował na brzuchu z głośnym okrzykiem protestu, robimy sobie kilkanaście takich obrotów ku jego i mojemu niezadowoleniu. Z tego powodu chwilowo nienawidzę otulaczy z wkładami, bo tutaj potrzeba mi ręki, do przewracania dziecia, ręki do trzymania wkładaniu, ręki do ułożenia sikawki i jeszcze ręki do zapięcia. A już najgorzej na noc, najpierw muszę wywalczyć formowankę, potem wywalczyć gatki, koszmar... I tak marzy mi się, taka np. kieszonka zapinana na plecach albo na bokach, widział ktoś kiedyś takie cudo ?

gosza191
08-10-2013, 14:59
Kokosy o ile mi się kiedyś w oko żuciło ma pieluszki zapinane po obu bokach :hmm:
:)

JagodowaMama
08-10-2013, 15:06
Bobolider ma SIO Newborn zapinane po bokach.

asioczka
08-10-2013, 15:13
ja mam AIO swaddlebees tak zapinane. ma dodatkowa kieszonke na wklad. na moja core juz niestety za male, a fajnie sie sprawdzalo przy ruchliwym dzieciu. o takie: numer 7 http://www.chusty.info/forum/showthread.php/103768-kultowy-FLIP-za-14-zl-przesliczna-kieszonka-Agny-mniejsze-OS-AIO-SwaddleBees-otulacze-w-super-cenie-econobum-sliczny-nature-babies-formowanka-S-od-sylviontka

larwunia
08-10-2013, 15:18
Kokosy o ile mi się kiedyś w oko żuciło ma pieluszki zapinane po obu bokach :hmm:
:)

No mam Kokosi formowanki i otulacz zapinane po bokach.. ale kieszonek takich u niej nie widziałam...

inek
08-10-2013, 15:18
Ja marze o kieszonkach w formie majtek... Istnieje cos takiego?

kamilam
08-10-2013, 15:32
Gdiaper zapina się z tyłu chyba:confused:

Iwka
08-10-2013, 15:37

Ja miałam, handmade by dominika79

sweetrose
08-10-2013, 15:38

Dewiś kiedyś szyła takie trenerko-kieszonki ;) wkładane jak majteczki ale i można było spokojnie napki odpiąć i dopasować do dziecka ;)

sylviontko/kokosi chyba szyje i formowanki i kieszonki i otulacze zapinane na bioderkach, nie wiem czy dostępne w sklepie czy na zamówienie
szyła też coś ala Gdiapers zapinany z tyłu

inek
08-10-2013, 15:48
Dzieki dziewczyny za info :) Dewis i Dominika nadal szyja?

urticea
08-10-2013, 15:55
knickernappies? :)
http://www.simplewondersdiapers.com/images/knickernappies/knickernappies-red_1.jpg

larwunia
08-10-2013, 16:02
Gdiaper zapina się z tyłu chyba:confused:

sylviontko/kokosi chyba szyje i formowanki i kieszonki i otulacze zapinane na bioderkach, nie wiem czy dostępne w sklepie czy na zamówienie
szyła też coś ala Gdiapers zapinany z tyłu

Aaaa no widzicie, gdiapers.... gdiapers kojarzę, ale nie widziałam, że on zapinany z tyłu właśnie...:duh:

kamilam
08-10-2013, 16:53
Właśnie sprawdziłam gdiapers na stronie producenta i jest zapinany na plecach do tego jeszcze na rzep, także powinien się sprawdzić przy uciekającym maluchu :)