Zobacz pełną wersję : chusta idealna
...a gdyby tak połączyć różne rodzaje chust aby stworzyć te jedną ,jedyną...idealną.
wiem że ile chust i chustomam tyle opinii,ale jakbym mogła stworzyć ideał to by:
-miał nośność konopii,
-kolory jak rosenholz
-cienkośc pawii,
-długośc 440 cm bez skosów,
-węzełek malutki,
-wzorek jak lana tatoo
-cenę nati :)
pomarzyć!
ithilhin
19-04-2009, 19:03
a ja mam chuste idelana ;-)
ale, ze to indywidualna sprawa to nie powiem jaka :twisted:
Nymphadora
19-04-2009, 19:05
pomarzyc mozna :lol:
tyle, ze na tym polega tez cala przyjemnosc, gdyby byla jedna idealna, musialybysmy ta jedna sie zadowolic :wink:
to juz by mnie w duzej mierze uszczesciwilo:
cenę nati :)
Też mam chustę idealną ;)
zdradźcie jaka jest dla Was idealna a nie tak tajemniczo :roll: :wink:
ithilhin
20-04-2009, 00:24
dowcip polea na tym, ze dla jednego ideal dla drugiego nie :-)
tzreba swoja odkryc.
Ja też mam chustę dla mnie idealną, miała tylko jedną wadę, była pirońsko droga :wink:
chusta idealna to dla mnie indio jedwab lub wełna w kolorach marujamy :love:
wtedy mogłabym resztę sprzedać w cholerę :wink: zostawiając sobie jedną chustę którą kocham strasznie za wszystko
milorzab
20-04-2009, 08:49
Dla mnie to byłaby wełna, która nie gryzie, jest szeroka i łatwa w pielęgnacji. I jeszcze chłodząca latem :)
wtedy mogłabym resztę sprzedać w cholerę :wink:
:lol:
jaaasne
dowcip polea na tym, ze dla jednego ideal dla drugiego nie :-)
tzreba swoja odkryc.
no wlasnie Gosiu,to co dla jednych piekne ,dla innych moze byc brzydkie :)
dlatego ciekawa jestem jakie sa Wasze idealne chusty,czy to w realu czy w marzeniach chustowych :D
ithilhin
20-04-2009, 10:33
oki - tylko, ze moja nikogo nie zdziwi raczej ;-)
Hoppediz Montreal
- bo ma przepiekne kolory
- bo jest mieciutka i zaskakujaco cienka
- bo jest milutka w dotyku
- bo nie kosztowala wiele
- bo jest niezniszczalna
- bo sie pieknie wiaze i nosi
- bo to ostania chusta jaka kupilam ;-)
Dla mnie to byłaby wełna, która nie gryzie, jest szeroka i łatwa w pielęgnacji. I jeszcze chłodząca latem :)
Dla mnie własnie taki jest jedwab: nie gryzie, jest szeroka, łatwo się pierze i chłodzi latem i wiąże się sama.
Dla mnie własnie taki jest jedwab: nie gryzie, jest szeroka, łatwo się pierze i chłodzi latem i wiąże się sama.
Tyle ze jednak wełna to nie jedwab :lool:
Dla mnie chusta idealna to byłaby chusta, która przynajmniej raz na tydzień zmieniałaby kolory i fakturę. Uwielbiam zmiany i dlatego tak dużo chust mi się podoba. Idealna powinna dostosowywać się do moich potrzeb.
Dla mnie chusta idealna to byłaby chusta, która przynajmniej raz na tydzień zmieniałaby kolory i fakturę. Uwielbiam zmiany i dlatego tak dużo chust mi się podoba. Idealna powinna dostosowywać się do moich potrzeb.
agatkie jesteś genialna wspaniały pomysł
teraz pomyśl jak go zrealizować :) :) :)