MegiM
19-09-2013, 22:27
Hej dziewczyny, z tej strony Magda:) pochodzę z wlkp (jestem patriotką lokalną i myślę, że nie bez przyczyny taka nazwa województwa;) jakiś czas mieszkałam w 3mieście, a ostatnio (za mężem hyh) wylądowałam w Szczecinie;) Czy to była dobra zamiana miast- no nie wiem..;) ale tu mam swojego Dużego Boba (ów mąż) i Małego Boba (przyczynek chustoszału), więc ostatecznie jest ok:) Chustą zaraziła mnie znajoma jedna, o forum podszepnęła druga (Goś!gdzież Ty?:) Jakiś czas już czytam, ale się przy rozmowie okazało, że po rejestracji więcej jeszcze, cóż, dość oczywiste. Tak więc jestem. Tyle tu ciekawości, o zgrozo! za dwa dni mam egz i zamiast czytać co innego, to nie mogę się oderwać, a jeszcze rejestracji mi się zachciało! Ale nic. Na egz już postanowiłam pójść z czystej przyzwoitości, bez ambicji, nic nie tracę, ale przy maluchu to i tak skupienia nie mam. Co do niego, malucha, to w chuście chodzić z początku nie chciał. W ogóle nie przepadał za noszeniem "w pionie" jak wszystkie normalne dzieci:| pozwalał się tylko na przedramieniu leżąc na brzuszku transportować. A najlepiej to mu było w łóżeczku. Ale mu się zmieniło. Na szczęście! Choćby dlatego, że urlop dzięki temu nam się udał. A w góry się porwaliśmy:) niskie i emeryckie, ale zawsze góry:)) Ale to oczywiście nie jedyny plus, ale Wam wymieniać ich nie trzeba:) Ranny, dobra kończe. Tu pewnie jakieś ograniczenia co do ilości znaków są. Albo mnie zbanujecie na dzień dobry.. Kończąc. Cieszę się przeogromnie z bycia tutaj. I z inicjatywy forum. I że tak prężnie działa. A te ciuszki co dziewczyny szyją.. poezja! nawet się nie ustawiam w kolejkę, bo pewnie gdzieś na styczeń! No nic. To miłego wieczoru wszystkim:)