PDA

Zobacz pełną wersję : suwaczki...

Olban
14-09-2013, 22:48
Drogie administratorki,

helpunku!!!! zaginęły moje suwaczki ze stopki :( czy to wina "foruma", czy strony, z której suwaczki były ściągnięte????

a i jeszcze w imieniu użytkowniczki anqa się wypowiem :) Ania chciałaby na łono forum wrócić, ale ma problem z zalogowaniem- hasło nie działa... czy możecie pomóc zbłąkanej i skruszonej duszyczce wrócić na forumowe łono??? :mrgreen:

pozdrawiam,
ja

Kasia.234
14-09-2013, 22:51
helpunku!!!! zaginęły moje suwaczki ze stopki :( czy to wina "foruma", czy strony, z której suwaczki były ściągnięte????

a to zapewne wina nieznajomości nowych forumowych przepisów ;)
patrz -> http://chusty.info/forum/showthread.php/102803-STOPKI-SYGNATURY-suwaczki-TYLKO-mini!

Olban
15-09-2013, 10:39
ależ były małe... :/

melodi
15-09-2013, 15:33
A z jakiej stronki masz? Może wejdź na stronkę i zobacz,czy nie miały komunikatu o awarii. Lub napisz do moda :)

panthera
21-09-2013, 22:17
podniosę temat, bo moje były już przestawiane, były obok siebie i pod sobą i były mini a teraz są duże znów a ja je chce zmniejszyć, od wczoraj kombinuję i jakoś mi nie wychodzi, a nie chcę wstawiać całkiem nowych. da się zmniejszyć tak po prostu?

Soul
01-10-2013, 13:16
Próbuję już enty raz zrobić mini suwaczki na alternatickers, ale dupa.. nic z tego :confused:

Po wybraniu opcji mini, wychodzi mi nadal taki jaki był:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/z/z15qf2uyj.png

czyli normalny duży... Czy ktoś z forum ma suwaczki z tej strony i są w formacie mini..? Kurcze, nie wiem co źle robię, czy to błąd u nich jest - a te suwaczki taaaak mi się podobają, no przywykłam już do nich od tych 5 lat na forum...

Help...!

abcd_2007
20-10-2013, 20:31
Podrzućcie jakąś stronkę z mini suwaczkami, plisss:)

mi.
20-10-2013, 20:54
Próbuję już enty raz zrobić mini suwaczki na alternatickers, ale dupa.. nic z tego :confused:

Po wybraniu opcji mini, wychodzi mi nadal taki jaki był:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/z/z15qf2uyj.png

czyli normalny duży... Czy ktoś z forum ma suwaczki z tej strony i są w formacie mini..? Kurcze, nie wiem co źle robię, czy to błąd u nich jest - a te suwaczki taaaak mi się podobają, no przywykłam już do nich od tych 5 lat na forum...

Help...!

Ja mam chyba z Alterna wlasnie...

Karusek
20-10-2013, 21:35
Podrzućcie jakąś stronkę z mini suwaczkami, plisss:)

kliknij myszką na minisuwaczek dowolnej forumki

panthera
20-10-2013, 21:40
jak rozumiem nie dało się zmniejszyć. Pytałam szukałam i nic :( wysyłałam nawet priv w tej sprawie do jednej z mod... a teraz zniknęła cała moja sygnaturka, nie tylko suwaczki. i smutno mi...

mi.
20-10-2013, 21:42
a na czym polegała Twoja suwaczkowa trudność? może ja Ci pomogę.
jako jedna z niewielu moderatorek mam suwaczki ;)

panthera
20-10-2013, 21:56
a na czym polegała Twoja suwaczkowa trudność? może ja Ci pomogę.

nie no teraz to już nie mam suwaczków to i problemu w sumie:)
może za jakiś czas wstawię sobie coś. chciałam te moje, które były zamienić na mini, zmniejszałam w edycji ale one z powrotem robiły się duże...

mi.
20-10-2013, 22:00
bo je się zmienia TAM - na stronie, w... że tak powiem... suwaczkoźródle.
tu się zmienia tylko linki.

panthera
20-10-2013, 22:06
bo je się zmienia TAM - na stronie, w... że tak powiem... suwaczkoźródle.
tu się zmienia tylko linki.

aaaa, no to tam się nie dało. czyli spoko i tak bym musiała stworzyć nowe. szkoda, że przepadła reszta sygnaturki. spróbuję coś tam odtworzyć.

abcd_2007
21-10-2013, 00:27
mam nadzieje ze teraz jest dobry rozmiarowo?

katmawa
21-10-2013, 00:31

a ja ich nie widzę :hmm: a zawsze widziałam (u Ciebie)

Soul
21-10-2013, 14:38
chciałam te moje, które były zamienić na mini, zmniejszałam w edycji ale one z powrotem robiły się duże...

panthera, parę postów wyżej miałam identyczny problem - zrobiłam od nowa swoje suwaczki na AlternaTickers, i po wklejeniu ich w sygnaturę - widziałam je jako normalne, duże! Nawet wylogowywałam się i logwałam powtórnie, i nic... Po kilku razach robienia suwaczków od nowa, rzuciłam to w diabły.. :twisted:

Dwa dni później, czy jakoś tak - jak złość mi przeszła nieco 8)) zrobiłam nowe suwaczki na innej stronie, na DaisyPath. O dziwo - udało się od razu! I co dziwniesze - te moje stare adresy zmniejszonych suwaczków, które ja widziałam jako "duże", teraz działają normalnie, jako małe :shock:

Czyli wniosek nasuwa się taki, że to chyba tylko JA ze swojego kompa widziałam je wtedy jako duże, ale dla całej reszty były już wyświetlane poprawnie, jako małe..

Weź może zrób sobie swoje ulubione małe mini suwaczki, wstaw ich adres tu w poście na wątku, i napiszemy ci jak je widać, czy są naprawdę duże, czy my widzimy je normalnie jako małe, tak jak było ze mną :)

Pomarańcza
26-10-2013, 22:43
Podepnę się, bo właśnie się zorientowałam, że znikły moje suwaczki - AŻ dwa :(
Ktoś wie, dlaczego?

mi.
26-10-2013, 22:45
a czy były suwaczkami mini?

Iwka
26-10-2013, 22:48
Pamiętacie może, gdzie jest taki fajny suwaczek ciążowy porównujący wielkość dziecka do owoców? Trzasnęłabym sobie taki. O ile jest w wersji mini ;)

Pomarańcza
26-10-2013, 22:50
Nie wiem, czy były mini - do jakiej wielkości są, a od jakiej już nie?

Jeśli nie były mini - to moderatorki usuwają je bez uprzedzenia??

Kasia.234
26-10-2013, 22:52
tak
polecam http://www.chusty.info/forum/showthread.php/102803-STOPKI-SYGNATURY-suwaczki-TYLKO-mini!

panthera
26-10-2013, 23:01

całą sygnaturkę niestety...

Pomarańcza
26-10-2013, 23:41
To świetnie :duh: - wątek swego czasu zaczęłam czytać, ale do głowy mi nie przyszło co dzień sprawdzać czy aby ktoś nie spadnie na pomysł wyedytować posta i dopisać w nim, że takie sygnatury będą usuwane.
No sorry, ale to jest nie fair - tak wiele kosztuje wysłanie pw?

Po przeczytaniu ponownym zalinowanego wątku ciągle nie mam odpowiedzi, jakie dokładnie mają być te suwaki, żeby znów mi ich ktoś nie wywalił...

mi.
27-10-2013, 00:33
tak wiele kosztuje wysłanie pw?
niewiele. dlatego na początku rozsyłane były pw.
rozmowa wyglądałakilka razy mniej więcej tak:

1. cześć :)
bardzo proszę zmniejsz swoją sygnaturę.

pozdrawiam,
magda

2. ojej, a co z nią jest nie tak?

3. jest po prostu za duża

4. serio? tyle czasu nikt mi nie zwrócił na to uwagi.

5. a jak to zrobić?

6. nie wychodzi mi. pomożesz?

7. ja wybrałam po prostu opcję mniejszego suwaczka przy tworzeniu go. może u Ciebie też jest taka opcja?

8. dobra. spróbuję dzięki.

9. i jak? teraz jest dobrze?

10. jeśli suwaczki w postach są obok siebie, a nie pod sobą jak tu w pw, to jest ok. dzięki, to naprawdę pomaga w korzystaniu z forum tym, którzy czytają w telefonie.

przeraziłyśmy się tempem zapychania naszych skrzynek.

w związku z tym w sierpniu zostala podjęta decyzja o obowiązku suwaczków mini.
po blisko dwóch miesiącach zaczęło się usuwanie.

Pomarańcza
27-10-2013, 08:36
w związku z tym w sierpniu zostala podjęta decyzja o obowiązku suwaczków mini.
po blisko dwóch miesiącach zaczęło się usuwanie.
Ja się tylko pytam, skąd o tym miałam się dowiedzieć, skoro decyzja została podana w wyedytowanym poście? Można było w wypadku zmian wysłać jednorazowo do wszystkich użytkowników info, że do dnia tego i tego należy zmienić suwaki i podać, jakiej wielkości max mają być. Nie wiem jak tu, ale normalnie na innych forach widziałam opcję "wyślij do wszystkich", czy jakoś podobnie.

Nadal zresztą nie wiem, jak małe te suwaki mam mieć, a czasu na to, żeby je robić w kółko, gdy ktoś będzie mnie raportował i jeszcze ktoś inny usuwał to ja nie mam.

Jazzoo
27-10-2013, 08:49
Rozumiem ze nie latwo bylo znalesc nowej informacji. ale nawet jezeli aktualizacja/zmiana nie byla robiona w oddzielnym watku to watek zostal podbijany wielokrotnie.

nie mam suwaczka ale dziewczyny pisaly ze wchodzisz na strone gdzie sie tworzy suwaczki i tam wybierasz wersje mini (nie na kazdej suwaczkowej stronie to jest mozliwe - chyba). Alterna tickers wersje mini sa OK.

OT: podoba mi sie twoj awatar :)

Pomarańcza
27-10-2013, 09:10
OT: podoba mi sie twoj awatar :)
:)

A jakieś polskojęzyczne suwaki mini są? Bo ja patriotka ;)

Jazzoo
27-10-2013, 09:16
:)

A jakieś polskojęzyczne suwaki mini są? Bo ja patriotka ;)

musisz poszukac na internecie, albo moze ktos inny ci podpowie
ja nie wiem

wildhoney
27-10-2013, 09:22
Proszę bardzo, suwaczki z opcją mini:
http://www.suwaczek.pl/tickers/birthday/