PDA

Zobacz pełną wersję : W-wa przy metrze Słodowiec (na Kasprowicza), około 16:00, 10 września, wtorek - trzy chustomamy na raz :)

kofeina
11-09-2013, 09:49
Wczoraj w ciągu dwudziestu paru minut widziałam koło stacji Słodowiec trzy chustomamy - najpierw mamę z dziecięciem w kółkowej (odcienie czerwieni, pomarańczu chyba) i z wózkiem z drugim dziecięciem,
-potem mamę w białych spodniach i okularach z dziecięciem w liczbie pojedynczej, chusta też jakaś czerwonawa mi się wydawała,
-a na końcu mamę, która szła do metra od strony PKS Marymont, kolorystycznie chusta była zbliżona do LL między Paradiso a Tropicana ;) Nie widziałam z daleka, więc może była zupełnie inna..

Ale fajnie mi się na te mamy patrzyło :)

Bonita
14-09-2013, 23:06
O tej porze to akurat nie byłam ja, ale tego samego dnia przemykałam tam z Jacem w chuście między 12 a 13 ;) Istne zagłębie chustowe :twisted:

Nympha
14-09-2013, 23:14
Ja też nie o tej porze, ale też tego dnia przemykałam tamtędy z małym w Tuli i dużym na nogach ;)

madzi
15-09-2013, 14:19
To także nie ja; o tej porze w dzień wcześniejszy byłam przy metrze, ale nie pamiętam w której chuście :hide:

kofeina
17-09-2013, 19:22
Ale fajnie by było, gdyby wszystkie chustomamy z okolicy poprzemykały się koło stacji metra tak około 15:30, kiedy odbieram Ulkę z przedszkola ;)

madzi
17-09-2013, 20:33
Ale fajnie by było, gdyby wszystkie chustomamy z okolicy poprzemykały się koło stacji metra tak około 15:30, kiedy odbieram Ulkę z przedszkola ;)

A do którego przedszkola Twoja Ulka chodzi?? Mogę wycyrklować, aby podskoczyć po pieczywo o tej porze ;-)

Bonita
17-09-2013, 21:06
Ja odbieram Basitę o 12:30 i wracam do domu, więc u mnie tylko tak ;)

kofeina
17-09-2013, 21:34
A do którego przedszkola Twoja Ulka chodzi?? Mogę wycyrklować, aby podskoczyć po pieczywo o tej porze ;-)

Do przedszkola dla dzieci słabowidzących na Pruszyńskiego.
A gdzie tam pieczywo można kupić? Bo ze sklepów zarejestrowałam trzy - Wierzejki, aptekę i eko coś tam (kupiłam tam całkiem przyzwoite lizaczki dla dziecka i przyprawy dla teściowej, ale pan siedzący przy komputerze odnosił się do mnie tak, jakbym mu przeszkodziła w operacji na otwartym sercu, więc pewnie więcej tam nie pójdę).

Ja odbieram Basitę o 12:30 i wracam do domu, więc u mnie tylko tak ;)