Zobacz pełną wersję : Gandalf też nosi ;-)
wildhoney
06-09-2013, 13:44
tylko ktoś w Śródziemiu musi go troszkę wyedukować w tej kwestii ;-)
https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/s720x720/1256500_598195506890907_531549150_n.png
owieczka33
06-09-2013, 13:54
i to w wisiadle! :lool:
hahahhhhhhhaha <łkam> i te smycze :mrgreen::mrgreen::mrgreen: gdzie Ty to znalazłaś? :D No koniecznie trzeba go wyedukować w kwestii noszenia w wisiadle :D
I mam pytanie za 100 pkt... Z kim ma te dzieci ?:mrgreen:
super :)
A to nie sa przypadkiem krasnale, a nie jego dzieci? No i w wisiadle ewidentnie siedzie Hobbit (stopy!) - zakladam, ze Bilbo :)
Komus sie chyba bardzo nudzilo.
wildhoney
06-09-2013, 17:09
hahahhhhhhhaha <łkam> i te smycze :mrgreen::mrgreen::mrgreen: gdzie Ty to znalazłaś? :D No koniecznie trzeba go wyedukować w kwestii noszenia w wisiadle :D
I mam pytanie za 100 pkt... Z kim ma te dzieci ?:mrgreen:
Przecież to krasnoludy: Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Dwalin, Fíli, Glóin, Kíli, Thorin Dębowa Tarcza, Óin, Ori, Nori, a w wisiadle niewątpliwie Bilbo:)
łoł, czytałam Tolkiena, ale wildhoney :omg: szacun no chyba że tak z głowy ponazywałaś:ninja:
wildhoney :) no szacun wielki :thumbs up:
Przecież to krasnoludy: Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Dwalin, Fíli, Glóin, Kíli, Thorin Dębowa Tarcza, Óin, Ori, Nori, a w wisiadle niewątpliwie Bilbo:)
:applause:
Szacun. Wychodzi na to, że żaden ze mnie fan :oops:.
A poznajesz, który jest który? Bo ja chyba tylko Bombura po tuszy :)
Omg, urocza gromadka, przez chwilę, zanim przeczytałam wątek, upatrywałam się w nich drużyny pierścienia:-)
nemirowskaya
06-09-2013, 22:24
fajnie że nosi, nie fajnie że w nosidle, przodem... :mrgreen:
Proza życia a nie baśnie ;)
wildhoney
07-09-2013, 07:58
A poznajesz, który jest który? Bo ja chyba tylko Bombura po tuszy :)
heh, i tu wyjdzie, jaka za mnie fanka, bo raptem Thorina, Kiliego i Filiego i Oriego [bo go lubię ;-)] http://www.chusty.info/forum/images/smilies/icon_redface.gif
ślimaczuś
07-09-2013, 08:06
dobre :D
wildhoney - wymiatasz :D
Martulec
07-09-2013, 09:07
mogę Ci tanio sprzedać mojego niemęża, dogadacie się ;)
skor gandalf ogarnia ta gromadke to i kazda z na by ogarnela :)