Zobacz pełną wersję : witamy się
dorcik81
15-04-2009, 22:43
hej:)Mam na imię Dorota i jestem mama 4,5 mc Patrycji.Nasza przygoda z noszeniem zaczęła się jak Pati miała 2mc.Przetestowałyśmy wszystko co było możliwe...chusto-nosidło (mała po 5 minutach wpadała w dziką rozpacz)nosidełko usztywniane (córka nawet zadowolona ale mój kręgosłup nie)aż w końcu postanowiłam zakupić chustę wiązaną.i tak od kilku tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką elastycznego sleepy wrap :D uwielbiamy go obie i teraz nie wyobrażam sobie spacerów bez chusty pod ręką.pozdrawiam wszystkie chustowe mamy
bubusita
15-04-2009, 22:52
witamy :hello:
czukczynska
15-04-2009, 23:20
Witaj chustowa mamo :D :hello:
calineczka
15-04-2009, 23:25
Witamy!
:hello:
Witam :hello:
Jak miło, że kolejna chustomama z Otwocka się pojawiła :)
PodwójnaMama
15-04-2009, 23:57
hej:)Przetestowałyśmy wszystko co było możliwe...chusto-nosidło (mała po 5 minutach wpadała w dziką rozpacz)
Dziecko wie co dobre :D
Witamy :hello:
dorcik81
16-04-2009, 00:09
a ile jest tu chustomam z Otwocka?bo przyznam szczerze,że w realu to żadnej nie spotkałam :( a chętnie poznam :)
Nymphadora
16-04-2009, 07:55
witaj!
miedziana
16-04-2009, 08:30
Hej Hej dzień dobry :)
a ile jest tu chustomam z Otwocka?bo przyznam szczerze,że w realu to żadnej nie spotkałam :( a chętnie poznam :)
Z tego co wiem to marta-la i ja. Z tym że marta nosi w mt a ja to już chustomama na emeryturze, bo dziewczynka już wyrosła z chust ;)
rangiroa
16-04-2009, 12:00
witaj :hello:
dobre ranko :hello: :hello:
dorcik81
16-04-2009, 12:41
czujemy się miło powitane :kiss: d :kiss: dziękujemy :) właśnie się zamotałyśmy i Patryśka zasnęła. stwierdzam,że noszenie uzależnia.kilka dni nie używałam chusty i bardzo nam jej brakowało :) dziś nadrabiamy zaległości - chustowy spacer
dorcik81
16-04-2009, 12:45
Z tego co wiem to marta-la i ja. Z tym że marta nosi w mt a ja to już chustomama na emeryturze, bo dziewczynka już wyrosła z chust ;)
Martę znam z forum otwockiego i jestem wielka fanką jej MT i tak mi się wydaje,że Ty też zajrzałaś na mój post o otwockich chustowych mamach :D dobrze kojarzę?
dobrze kojarzę?
Dobrze :lol:
Witaj z miasta sosen pięknych :)