Zobacz pełną wersję : Za każdym razem muszę logować się dwa razy - dlaczego?
Wchodzę na chusty.info i za każdym razem muszę logować się dwa razy. Wpisuję raz login i hasło, daję ok, pojawia się komunikat 'Dziękujemy za zalogowanie...'itd, po czym znów jestem na stronie niezalogowana, i muszę powtórzyć akcję. I tak za każdym razem, wie ktoś co jest nie tak???
Ja tak mam ale tylko na komputerze mojego M. więc to moze kwestia ustawień komputera lub przeglądarki?
Ale nic się nie zmieniło, ciągle loguję się z tego samego komputera, nie logowałam się też z innych.
A moze sprawdź inną pezeglądarke?
hmmm... może zapamiętaj sesję i będzie po problemie - ja się loguję mniej więcej raz na rok i tak wiszę :-)
Nadal ten sam problem :( Mamy iternet z aero2 i rozłącza mi się co godzinę, sesji mi nie zapamiętuje i ciągle muszę od nowa. Chyba już powoli przywykam :lol:
Ja mam tak od ataku ostatniego - czy loguje się z tableta, czy ze stacjonarnych, dopiero za drugim razem wchodzi
Może to po prostu znak czy na serio chcecie wejść na forum, czy tak z rozpędu na stratę czasu :D
ewaibartek
30-09-2013, 14:44
ooo też tak miałam,ale myślałam,ze to tylko u mnie
Ja mam tak od ataku ostatniego - czy loguje się z tableta, czy ze stacjonarnych, dopiero za drugim razem wchodzi
Od ataku. Ja też. Za pierwszym razem komunikat o nieprawidłowym przekierowaniu... Za drugim razem wchodzi.
Mam ten sam problem. Co z tym zrobić? Ma ktoś jakiś pomysł?
tintirinka
01-10-2013, 00:06
Może to po prostu znak czy na serio chcecie wejść na forum, czy tak z rozpędu na stratę czasu :D
:mrgreen: hue, hue, się uśmiałam :mrgreen:
Mi minęło po tym hakowaniu :P
macierzanka
01-10-2013, 10:04
tez tak mam niezależnie od komputera
idę przekazać, że się i taki problem pojawia.
magnolia
05-10-2013, 20:29
ja też tak ciągle mam po tym ostatnim ataku hakerskim, wcześniej nic takiego się nie pojawiało
Aksamitka
06-10-2013, 14:35
Wchodzę na chusty.info i za każdym razem muszę logować się dwa razy. Wpisuję raz login i hasło, daję ok, pojawia się komunikat 'Dziękujemy za zalogowanie...'itd, po czym znów jestem na stronie niezalogowana, i muszę powtórzyć akcję. I tak za każdym razem, wie ktoś co jest nie tak???Cały czas tak mam.Z tym,że za drugim razem już nie wpisuję loginu i hasła tylko odświeżam.Zalogowana jestem po tym pierwszym razie(choć tego nie widać),ale zawsze jest informacja o nieprawidłowym przekierowaniu.