Zobacz pełną wersję : Niebieska chusta na plaży na Przymorzu
meryl 72
12-04-2009, 22:34
Dzisiaj ok 17 byliśmy na spacerze w okolicach Przymorza ( duży nowy plac zabaw) my mieliśmy manduce ale pustą bo Iza bawiła się w piasku. A to był Tatuś w chuście niebieskiej (chyba elastyczna), dwie panie i jeszcze był pies jamnik :D. Chustę wypatezył mój mąż a ja jakoś nie miałam odwagi podejść :(
madaleine72
12-04-2009, 23:44
ooooo..
to koło mnie ktoś był w chuście. Ale fajnie.
Szkoda tylko,ze ja nikogo nie spotkałam.
A przechodziłam koło Krainy Zabawy dzisiaj i miałam małego w pouchu ( a mąż pchał wózek ;-) Tak koło 19.30.
Często tam bywam. Musze bardziej sie rozglądac.
A wcześniej spacerowałam po molu w Sopocie i po monciaku ;-) Mały też w pouchu. I nikogo, zupełnie nikogo chustowego nie spotkałam.
ooooo..
to koło mnie ktoś był w chuście. Ale fajnie.
Szkoda tylko,ze ja nikogo nie spotkałam.
A przechodziłam koło Krainy Zabawy dzisiaj i miałam małego w pouchu ( a mąż pchał wózek ;-) Tak koło 19.30.
Często tam bywam. Musze bardziej sie rozglądac.
A wcześniej spacerowałam po molu w Sopocie i po monciaku ;-) Mały też w pouchu. I nikogo, zupełnie nikogo chustowego nie spotkałam.
Będe tam jutro, myślę ze koło 13-14!
jakby co mówię :wink:
kangę zabieram ze sobą:)
madaleine72
13-04-2009, 23:33
A ja dziś w Pruszczy byłam.
Z moim skayem;-) I z rodzina rzacz jasna.
A jutro na Starówke sie wybieram. Chyba.
A jeśli nie pojadę do Gdańska to zapewne koło Krainy Zabawy sie pojawie.
Zreszta czesto tam bywam.
NIe zawsze chustowo
( a jak chustowo to mam fale dunaju nati, simona neobulle i pouchy: skay i camryn)
- czasem turkusowym xlanderem xt.
Ale pouch zawsze jeżdzi z nami ( robi za kocyk czasem i na awaryjne przytulane sytuacje jest niezastąpiony) - bardzo prosze mnie zaczepiać :-)
A ja dziś w Pruszczy byłam.
Z moim skayem;-) I z rodzina rzacz jasna.
A jutro na Starówke sie wybieram. Chyba.
A jeśli nie pojadę do Gdańska to zapewne koło Krainy Zabawy sie pojawie.
Zreszta czesto tam bywam.
NIe zawsze chustowo
( a jak chustowo to mam fale dunaju nati, simona neobulle i pouchy: skay i camryn)
- czasem turkusowym xlanderem xt.
Ale pouch zawsze jeżdzi z nami ( robi za kocyk czasem i na awaryjne przytulane sytuacje jest niezastąpiony) - bardzo prosze mnie zaczepiać :-)
no i czemu nie mówiłaś, ze w pruszczu będziesz no :(
madaleine72
14-04-2009, 16:13
he he... nie w Twoich okolicach byłam. Bo na nowym cmentarzu i u ciotki na przy torzu ( na samiutkim końcy Pruszcza).
Ale w środę (chyba) będe niedaleko Ciebie. Na Słowackiego. Wieczorkiem :-)
he he... nie w Twoich okolicach byłam. Bo na nowym cmentarzu i u ciotki na przy torzu ( na samiutkim końcy Pruszcza).
Ale w środę (chyba) będe niedaleko Ciebie. Na Słowackiego. Wieczorkiem :-)
Wieczorkiem powiadasz 8))
jak późnym? bo moze trzasniemy jakis spacerniak?
madaleine72
14-04-2009, 23:29
po 18 bede, ale spacerek pewnie nie wyjdzie bo jedziemy całą rodzinką i na kawkę do kumpeli ( i głupio tak ich zostawić), ale bede pamietać o Tobie i jak kiedyś wybiorę się tylko z małym to sie umówimy :-)
po 18 bede, ale spacerek pewnie nie wyjdzie bo jedziemy całą rodzinką i na kawkę do kumpeli ( i głupio tak ich zostawić), ale bede pamietać o Tobie i jak kiedyś wybiorę się tylko z małym to sie umówimy :-)
Dobra, tylko błagam, nie jak meryl bo z nią się już rok umawiam :lool:
madaleine72
15-04-2009, 12:16
he he
mam nadzieję, ze nie tak.
Chwilowo jestem troszke zajęta rodzinnie, ale myśle,z e niebawem uda mi sie dotrzeć swobodnie do Pruszcza.
Mam koleżankę pracującą w kwiaciarni do 18 która czesto mnie namawia na odwiedzenie jej wiec mogłabym wtedy przyjechać wcześniej i byśmy sie umówiły na Twoim osiedlu a potem bym z nia kawkę wypiła.
I wszyscy byliby zadowoleni ;-)
Buziaki
Kasia.234
16-05-2009, 00:16
Ja wprawdzie jestem dopiero na etapie wyboru chusty, ale jak już coś zakupię to wybiorę się na spacer na plac zabaw na Przymorzu, może spotkam którąś z Was 8))
madaleine72
16-05-2009, 00:25
Daj znac kiedy sie wybierzesz :-)
Ja koło Krainy Zabawy przechodze prawie codziennie :-)
madaleine72
21-05-2009, 21:31
To jak Kasia?
Kiedy zachustowana bedziesz spacerować po Przymorzu?
Kasia.234
21-05-2009, 22:49
Na Przymorze wybiorę się pewnie po niedzieli, na razie spróbuję krótszych tras po Sopocie :) Jutro pierwsze wyjście, jeśli pogoda dopisze :jump:
madaleine72
21-05-2009, 23:54
Miłego spaceru :-)
A jak pogoda nie dopisze to zawsze można wziąć parasolkę :-)
Kasia.234
22-05-2009, 00:20
Pewnie że można :)
A na Przymorze wybiorę się pewnie w poniedziałek, tak mniej więcej około 14. Może być? I może do tego czasu znajdą się jeszcze jakieś mamy chętne na spacer 8))
madaleine72
22-05-2009, 12:07
chętnie, chętnie...
no chyba,ze spotkanie w parku oliwskim dojdzie do skutku.
Kasia, tu masz info:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=95639642 (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44603&w=94730303&a=95639642)
meryl 72
22-05-2009, 14:01
Fajnie, ze wkleiłaś linka ja juz dawno na gazetowe nie zagladałam a spotkania w Oliwie byly bardzo sympatyczne :D
madaleine72
22-05-2009, 18:30
Fajnie, ze fajnie ;-)
Byłoby miło jakby udało sie spotkac w wiekszym chustowym gronie ;-)