Zobacz pełną wersję : Duży otulacz PUL
Szukam większych otulaczy one size'ów... :)
Zastanawiam się jakie są otulacze Babyetta (pieluszki z tej firmy uważam za największe z dostępnych) i ciekawi mnie jakie są właśnie otulacze.
Jeśli ktoś posiada Flipa (mam w domu, więc jest dla mnie punktem odniesienia) i Yettę to będę wdzięczna za orientacyjne porównanie. Ciekawi mnie który jest większy jeśli chodzi o: szerokość panelu przedniego (zakres nap) i tylniego (skrzydełek) oraz długość całego otulacza (Flip vs. Babyetta).
Największy, jaki widziałam, to otulacz Blueberry. Mam go nawet jeszcze, ale nie mam obecnie do czego porównać. Na pewno jest większy od Yetty, bo taki też kiedyś miałam.
Yetta minkee jest duża
to jedyny otulacz który pasuje na moją sporą córę
BabYetta minkee niczym się nie różni rozmiarowo od nie-minkee. Zapewnia o tym Yetta, a jej chyba można spokojnie w tym temacie zaufać ;)
mamaUlki
21-08-2013, 11:18
mam flipa i yette i są w sumie wielkością takie same. Przód yetty minimalnie krótszy i ma mniej napek, tył yetta dłuższa, no i długość w sumie taka sama.
Mają inne kroje yetta większa na pupie i węższa w kroku od flipa.
Dzięki za podpowiedzi :)
mamaUlki dzięki za porównanie :)
Największy, jaki widziałam, to otulacz Blueberry. Mam go nawet jeszcze, ale nie mam obecnie do czego porównać. Na pewno jest większy od Yetty, bo taki też kiedyś miałam.
Zgadzam się w 100%. Na pewno nieco większy od Flipa.
Duży jest też otulacz CottonBottom by Bummis, rozm. bodajże 10-14kg, ale moje starsze dziecko dobijające do 20 kg nadal w nim zapnę...
BabYetta minkee niczym się nie różni rozmiarowo od nie-minkee. Zapewnia o tym Yetta, a jej chyba można spokojnie w tym temacie zaufać ;)
A ja jednak wiedzę różnicę
niestety nie mam żadnego otulacza nie minkee więc zdjęć nie będzie ;)
A ja jednak wiedzę różnicę
niestety nie mam żadnego otulacza nie minkee więc zdjęć nie będzie ;)
kiedy mamuśka pytała o "duże kieszonki" to tak się Yetta wypowiadała:
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/100194-Du%C5%BCe-kieszonki-jakie?p=2449092&viewfull=1#post2449092